Wandelen met Aandacht

Erwin Smidt, Aandachtig leven en werken
Amersfoort

Gun jezelf een ochtend helemaal voor jou. Lekker naar buiten, ont-moeten, in stilte. Korte oefeningen om dichter bij jezelf te komen. Wandelen met Aandacht, in de prachtige omgeving van Amersfoort. Tussen 10.00 en 12.30 uur:

Gun jezelf een ochtend helemaal voor jou. Lekker naar buiten, ont-moeten, in stilte. Korte oefeningen om dichter bij jezelf te komen. Wandelen met Aandacht, in de prachtige omgeving van Amersfoort. Tussen 10.00 en 12.30 uur. 

Eén vrijdagochtend per maand. Kijk voor meer informatie en de wandel data op

Maak een 1op1 afspraak wanneer je (ook) een persoonlijke vraag hebt.

Over Erwin Smidt, Aandachtig leven en werken

Vanuit het verlangen aandachtig te willen leven, daadwerkelijk in contact te zijn met jou heb ik de activiteiten rondom aandachtig leven en werken opgezet. Meditatie en de natuur, zijn voor mij belangrijke bronnen waar vanuit ik werk. Dit deel ik graag met jou. Ik nodig je uit om een kennis te maken door bijvoorbeeld mee te gaan op de maandelijkse aandachtswandeling.

 

 


Erwin Smidt, Aandachtig leven en werken

Erwin Smidt

86
3814 TW Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Wandelen met Aandacht

Wat doe ik nog meer?

01sep
Jaargroep
De realiteit is je redding! - Jaartraining 23/24 The Work of Byron Katie
Doetinchem
Wordt vaardig in The Work en ervaar een interessante mindreis rond motieven, patronen en blokkades, situaties, relaties en familiedynamiek. Met een houding van niet-weten, zonder motief en onder het vrolijke motto: De realiteit is je redding!
Catering
Daantje food & drinks
Dordrecht
Wij zijn sinds 6 mei 2015 het allereerste (en nog steeds enige) 100% plantaardige oftewel veganrestaurant in Dordrecht en daar zijn we trots op!
10jul
Cursus
midweek cursus The Work - principes
Doetinchem
Cursus rond Inquiry-based Stress Reduction/The Work of Byron Katie. Je ervaart de spirit van zelfreflectie en zelfrealisatie in de rollen die je hebt in je dagelijks leven. Praktisch en realistisch.
Fysiotherapie
Fysiotherapie, yoga en medisch trainen
Rijswijk
Stressmanagement
The Work: Inquiry-based Coaching in privé en professie. Contextuele systeem-therapie.
Doetinchem
Relaties en Realiteit - Body follows the Mind - Oorzaak en Gevolg van Gedachten - Emoties zijn Signalen - Onderzoek voor Verandering - Prettig Leven.
15sep
Cursus
Helpen en zelfzorg: Cursus The Work/IBSR in de Praktijk
Doetinchem
Voor de hulp-/zorg-/mantelzorg-verlener die de ervaringsgerichte meditatie THE WORK wil ervaren als tool voor professioneel handelen (supervisie/intervisie).
15okt
Workshop
Workshop: Dit is The Work®. Vier vragen die je leven veranderen?
Doetinchem
Workshop: Vier vragen die je leven veranderen? Dit is The Work®. Ervaar en leer de praktische aanpak van stress: aan de bron.