vrouwelijke tak binnen de vrijmetselarij

Loge Aletheia, Orde van Weefsters
Biddinguizen

Weefsters zijn vrouwen die bewust in het leven willen staan. Zij willen meer diepgang aan hun leven geven en elkaar daarin stimuleren en ondersteunen. Loge Aletheia is onderdeel van de orde van weefsters. Weefsters werken met symbolen, rituelen en inwijdingen. De Orde van Weefsters komt voort uit de vrijmetselarij maar dan met eigen symbolen zoals het spinnen van de draad, het weven en het onntwerpen.van weefsels. Om lid van de loge te worden hoef je niet door een lid geinviteerd te worden. Iedere vrouw boven de 18 is vrij om zich aan te melden.

Over Loge Aletheia, Orde van Weefsters


Loge Aletheia, Orde van Weefsters

Heleen van Els

De Tas 5
8256 HL Biddinguizen

vrouwelijke tak binnen de vrijmetselarij

Wat doe ik nog meer?

Shiatsu Therapie
Shiatsu therapie
Delft
Shiatsu is een effectieve therapie, gebaseerd op oosterse principes van gezondheid. Door het geven van druk op bepaalde plaatsen van het lichaam gaat de levensenergie (Ki) weer goed door het lichaam stromen en nemen klachten af. Je balans herstelt.
Reiki en magnetiseren
Reiki behandelingen en Reiki oefenavonden en Reiki cursussen
Amersfoort
Bij een Reiki behandeling komen blokkades in het lichaam weer in beweging en kunnen fysieke klachten daardoor verdwijnen. Je kunt hierbij denken aan hoofdpijn, rug of buikklachten, maar ook kneuzingen of herstel processen na operaties of burn out.
Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte therapie, Innerlijk Kind werk, Traumatherapie, Klankmassage
Zalk
Voetreflexologie & Voetzorg
Linreflex Voetreflexologie
Noordwijkerhout
Linreflex Voetreflexologie Noordwijkerhout
Homeopathie
Homeopathie Heusden
Heusden
Met een passend homeopatisch middel prikkel en vitaliseer ik het zelfgenezend vermogen van de patiënt waardoor het lichaam de kans krijgt te reageren en weer een optimale gezondheid kan bereiken. Iedere behandeling is op de patiënt afgestemd.
31okt
Evenement
Wellness proeverij - Tussen 1/9 en 31/10 kan je deze deze wellness mix ervaren. Aanbieding voor €35,00
Ter Aar
Reiki en magnetiseren
Reiki, Access Bars, Holistic Pulsing en Aromatouch behandelingen, Bach bloesem remedies
Nieuw-vennep
Bij De Vuurbloem staat ontspanning centraal, zowel voor lichaam als geest. Dit kan door middel van Reiki, Access Bars of een Aromatouch behandeling met essentiële oliën. Bachbloesems bieden natuurlijke ondersteuning bij emotionele onbalans.