Voetreflexologie doet zoveel meer...

Studio Puur | Vitaliteit & Voetreflexologie
Sassenheim

In mijn praktijk behandel ik vanuit een holistische visie en werk ik met de wijsheden van de Chinese- en de natuurgeneeskunde. Voetreflexologie doet zoveel meer...

Bedankt voor jouw interesse in mijn praktijk!

Een stap richting een gezonder en vitaler leven vanuit een holistische visie. Alles is immers met elkaar verbonden en de wijsheden van de Chinese en natuurgeneeskunde zijn mijn uitgangspunten. En omdat ik niet geloof in een “quick fix” heb ik behandeltrajecten ontwikkeld van drie maanden die gericht zijn om jou duurzaam verder te helpen. In deze behandelingen zet ik voetreflexologie en acupressuur in om jouw klachten te verhelpen/verminderen.

Voordat je een traject start, adviseer ik om eerst langs te komen voor een kennismakingsbehandeling. Zo leer je mij kennen en kan ik je informeren over mijn werkwijze en mogelijkheden in mijn praktijk. Vanuit daar voel je vanzelf of een traject bij jou past.

Bij het opstarten van een traject, neem ik altijd een anamnese (medische vragenlijst) bij je af. Zo heb ik een totaalplaatje van jou als mens en vanuit daar stel ik een maatwerk behandelplan op omdat ik geloof dat iedereen zijn eigen benadering nodig heeft. Daarna plannen we twee wekelijks een sessie in, in een totale periode van drie maanden.

Mijn specialismes liggen op het gebied van;

Burn-out/stress gerelateerde klachten, slaapproblematiek, energetische klachten, spijsverteringsklachten, hoofdpijn, hoog gevoeligheid, menstruatie- en overgangsklachten, hormonale klachten, zwangerschap (tijdens, rondom de bevalling & bij herstel van de zwangerschap). Staat jouw klacht hier niet bij, neem dan toch contact met me op. In veel gevallen kan ik zeker van betekenis zijn en adviseer ik je een afspraak in te plannen voor een kennismaking.

 

Over Studio Puur | Vitaliteit & Voetreflexologie

Verbinden en mensen begeleiden heeft in mijn leven altijd centraal gestaan. Vele jaren heb ik mensen gecoacht binnen re-integratie-, loopbaan en outplacementvraagstukken. De mens staat bij mij ten alle tijden centraal. In 2022 heb ik de 3 jarige hbo opleiding Voetreflexplus bij Total Health afgerond. In deze opleiding ben ik opgeleid tot therapeut binnen de Chinese-, Natuur- en Energetische geneeskunde. Daarnaast heb ik naast de voetreflexzones ook kennis van de werking van acupressuur van de meridiaanbanen. Deze opleiding is zo ingericht dat je direct van betekenis kan zijn om de vitaliteit van mensen te verbeteren. Op deze manier heb ik vanaf 2019 al vele mensen mogen ondersteunen in hun gezondheid. Dit geeft mij enorm veel voldoening en ik kijk dan ook met veel vertrouwen uit naar de toekomst. Mijn ervaring als coach zie ik als een hele mooie aanvulling op mijn werk als therapeut binnen de voetreflexologie en acupressuur.

De laatste jaren heb ik het holistische aspect in het leven omarmd en zie ik een belangrijk samenspel tussen gezondheid en de wijze hoe we in deze haastige maatschappij ons leven vormgeven. De weg die ik nu aan het bewandelen ben is er één waarin ik mensen wil ondersteunen in hun vitaliteit, maar ook de zingeving en het geluk van het leven wil laten leren (her)ontdekken. .

Ook ben ik mama van drie ontdekkende jongens. Ik geniet erg van de combinatie van het gezinsleven en mijn diverse werkzaamheden. Hier kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. 


Studio Puur | Vitaliteit & Voetreflexologie

Caroline van den Ende

Van Heemstrastraat 9
2171 XJ Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

Voetreflexologie doet zoveel meer...