Voetreflextherapie, tuina massage, behandeling bij fantoompijn, stress, neuropathie, bindweefselmass

Praktijk Saskia Schreuder
Poeldijk

Over Praktijk Saskia Schreuder

Mijn naam is Saskia Schreuder. Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk voor Voetreflextherapie waarbij ik de voetreflex kan combineren met cupping, tuina massage, koolzuurvoetbaden en Kangen water. 

Mensen komen met uiteenlopende klachten naar de praktijk, zoals bv. stressgerelateerde klachten, diabetesgerelateerde klachten, fantoompijn, post covid syndroom.  Door middel van massage stimuleer je het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Je zal meer ontspanning ervaren, beter slapen, meer uitgerust raken en zo komt ook het hormonale stelsel meer in balans. 

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op!

De behandelingen worden deels vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekeringen, check je polis zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Praktijk Saskia Schreuder

Saskia Schreuder

Bloemenstraat 23
2685 AG Poeldijk

Lid van beroepsvereniging

Voetreflextherapie, tuina massage, behandeling bij fantoompijn, stress, neuropathie, bindweefselmass

Wat doe ik nog meer?

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Chi Neng Qigong - Balans van body & mind
Leusden
Chi Neng Qigong is een helende bewegingsleer die een positief effect heeft op je vitaliteit en gezondheid. Het is gericht op het herstellen van je energiebalans en de ondersteuning van je gezondheid. Unieke combinatie van beweging en mindfulness!
Meditatie
Evenwichtigleven - Engelenmeditatie
Nijmegen
In mijn diverse workshops Engelenmeditatie maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde.
Zelfrealisatie
Mahatma Coach & Trainer™
Gorinchem
Mijn streven is om als Mahatma Coach & Trainer™ mensen te begeleiden in hun groei en ontwikkeling in bewustwording, zodat men meer vanuit rust – liefdevoller, krachtiger en creatiever in het leven kunnen gaan staan.
Acupunctuur
Acupunctuur en Chinese kruiden bij lichamelijke en mentale klachten
Nijmegen
De praktijk Evenwichtigleven biedt u de mogelijkheid om via acupunctuur en of Chinese kruiden bij klachten zoals lage rugpijn, overgewicht en stress, depressie, slapeloosheid, hoogsensitiviteit en onverklaarbare pijnklachten te herstellen.
Seksualiteit en Intimiteit
Lichaamsgerichte Sekscoaching en Seksuologisch Lichaamswerk
Delft
1-op-1 coaching sessies en workshops waar we speelse nieuwsgierigheid op onderzoek naar je lijf en je seksualiteit
17dec
Workshop
Midwinter meditatie met engelen
Nijmegen
Midwinter. Als je de aanwezigheid van je engel kunt ervaren kun je haar Licht voelen. Dit geeft rust en vertrouwen. Engelen helpen je vooral als je erom vraagt. Leren omgaan met HSP. De energie van Aartsengel Gabriel is hoopgevend en vreugde.
Therapie (diverse)
Blossom - In 7 stappen je potentieel tot bloei brengen met Somatic Healing
Amsterdam
Fysieke en emotionele klachten overwinnen Een consult bij Jordis | Praktijk voor haalt de oorzaak van klachten naar boven en helpt je met de directe oplossing. Daarnaast helpen we op een professionele wijze om de oorzaken van je klachten in de toek
Land- en Tuinbouw
De Wickevoorter Stadsboeren
Cruquius
Bij de Wickevoorter Stadsboeren kun je terecht voor lokaal geteelde producten. Verse eieren, vlees van buiten lopende kippen en geiten, heerlijke geitenkaas en groenten, geteeld volgens biologisch-dynamische normen.
16dec
Wandeling
Boerenkoolwandeling
Cruquius
Handanalyse & Handlezen
Het levensboek zijn jouw handen
Dronten
Handen duiden is eigenlijk het levensverhaal van en over jou!
Storytelling & Schrijven
Hommes' Verhaal | Andere perspectieven op de wereld om je heen
's-gravenhage
Dit is mijn verhaal. Ik houd het klein en bij mezelf. Mijn perspectief op de wereld om me heen. Wie weet kun je er iets mee, in jouw perspectief op de wereld om je heen. Of misschien kan ik je helpen met jouw verhaal?