VoetreflexPlus

Vivid Touch
Amstelveen

VIVID TOUCH praktijk voor voetreflexologie in Amsterdam & Amstelveen. Voetreflexologie bevordert vitaliteit, gezondheid & balans. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen, zorgt voor reiniging & ontgifting en laat de energie weer stromen.

VoetreflexPlus is een aangename methode om veel uiteenlopende klachten te behandelen of om preventief klachten te voorkomen. Bovendien is het een heerlijke, rustgevende massage voor iedereeen die zichzelf een moment van ontspanning gunt.

VoetreflexPlus is de benaming voor een combinatie van de Westerse- en Chinese voetreflexmassages (TCM: Traditioneel Chinese Massage). Naast de reflexzones op de voeten (Westers), worden ook de meridianen en acupunctuurpunten op voeten en onderbenen en/of armen gemasseerd.

Door de combinatie van beide technieken in één behandeling heeft de VoetreflexPlus methode een duidelijke meerwaarde t.o.v. een klassieke voetreflex behandeling, omdat het de effecten van een behandeling versterkt en versnelt. Ook de visie op de klacht wordt vanuit de Westerse- en Chinese geneeswijze benaderd, waardoor klachten vanuit een breed perspectief worden  bekeken. Hierdoor ontstaat een bijzondere en complete methode!

Wanneer is VoetreflexPlus geschikt? 

Bij hoofdpijn, stress, vermoeidheid, burn-out, huidproblemen, spier- en gewrichtsklachten, spijsverteringsklachten, slaapproblemen, verminderde weerstand, vrouwenklachten (menstruatie, pms, overgang), zwangerschapsklachten, SOLK, chronische pijnen. 

Specialisaties: 

Carpaal Tunnel Syndroom, chronische vermoeidheid (CVS) & burn-out, vrouwenklachten (menstruatie, pms overgang), hoofdpijnen (migraine, spannings- en clusterhoofdpijn)

De effecten van een VoetreflexPlus behandeling kunnen zijn:

  • Balans in het lichaam
  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning                                
  • Verbetering van de bloedsomloop, spiertonus en lymfecirculatie
  • Verbetering van de energiedoorstroming
  • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter aangevoerd
  • Prikkeling van het zelfgenezend vermogen
  • Blokkades in het zenuwstelsel worden opgeheven
  • Vrijkomen van endorfines, wat pijnverlichtend en stemmingsverbeterend werkt
  • Preventieve werking voor het behoud van gezondheid en vitaliteit

Cosmetische acupunctuur:

Je kunt ook bij me terecht voor cosmetische (anti-aging) acupunctuur!

 

 

Over Vivid Touch

Mijn fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam is altijd al groot geweest en is door de jaren heen alleen maar groter geworden!

Naast mijn loopbaan in de damesmode heb ik vanuit pure interesse en nieuwsgierigheid, diverse opleidingen (incl. Medische Basiskennis op HBO niveau) gevolgd die te maken hebben met gezondheid en ben uiteindelijk omgeschoold tot VoetreflexPlus therapeut. 

Maatwerk in VoetreflexPlus

Mijn grootste uitdaging is het leveren van maatwerk. Samen met u zoeken naar de oorzaken van uw klachten en aan de hand van een persoonlijke behandelplan werken aan een verbetering van uw vitaliteit, gezondheid en balans!

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit het aanvullende pakket. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.


Vivid Touch

Margot Kiewied

Amsterdamseweg 60
1182 HE Amstelveen

Lid van beroepsvereniging

VoetreflexPlus