Voetreflexologie, voet- en onderbeen massage, chakra rugmassages en zachte rug massages

Clematis Voetreflexologie
Amstelveen

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is kan voetreflexologie helpen om de verstoorde harmonie te herstellen.

 Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is kan voetreflexologie helpen om de verstoorde harmonie te herstellen. Onder onze voeten bevinden zich vele reflexpunten, welke corresponderen met klieren, organen, zenuwen en gewrichten. Door het geven van impulsen wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Verder draagt de behandeling bij aan ontspanning.

Voetreflexologie is het geven van impulsen, waarbij de meeste impulsen met de duim worden gegeven. Omdat de gehele mens weerspiegeld wordt in beide voeten, behandel ik beide voeten. 

Voor wie?

Iedereen (ook voor kinderen) met zowel lichamelijke als emotionele klachten zal door een voetreflex behandeling eerder de balans tussen lichaam en geest terugvinden waardoor klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Het gaat hierbij om o.a.: stress, burn-outklachten, ADHD en voor HSP, slaapstoornissen, chronische vermoeidheid, hoofdpijn/migraine, spijsverteringsklachten, hormonale klachten, bepaalde nek-, rug- en schouderklachten, huidklachten, klachten van de luchtwegen etc.        

Ook geef ik voet- en onderbeen massages, deze geven heerlijke ontspanning en zorgen voor een betere doorbloeding van de voeten en de benen. 

Je bent welkom op mijn website voor meer informatie, neem gerust contact met me op als je vragen hebt.

                   

Over Clematis Voetreflexologie

Graag help ik mensen om op een natuurlijke manier lichamelijk en geestelijk (weer) in balans te komen. Ik hoop dat ik iets kan bijdragen aan jouw welzijn. Tijdens de behandelingen kijk ik niet alleen naar de symptomen maar ook naar de oorsprong van de klachten. Waar nodig kan ik adviseren op het gebied van lifestyle, voeding en Bach Bloesem remedies.

Ik ben heel praktisch ingesteld maar werk vanuit mijn hart en heb ook een passie voor spiritualiteit.

Neem gerust een kijkje op mijn website als je meer over (combinaties van) de verschillende behandelvormen en over mij wilt weten. 


Clematis Voetreflexologie

Mariska van der Zee

Borssenburg 44
1181 NV Amstelveen

Lid van beroepsvereniging

Voetreflexologie, voet- en onderbeen massage, chakra rugmassages en zachte rug massages

Wat doe ik nog meer?

13nov
Spreekuur
Gratis spreekuur ivm de Week van de Vaktherapie
Ede
Speciaal voor de Week van de Vaktherapie organiseert Maatwerk bij Verlies een gratis telefonisch spreekuur om met elkaar te praten over rouw en verlies bij kinderen en de mogelijkheden van vaktherapie ter ondersteuning.
Reiki en magnetiseren
Reiki, Chakra rug massage en ontspannende schouder-, nek- en rugmassage
Amstelveen
Bij Clematis Voetreflexologie ben je welkom voor Reiki behandelingen. In overleg integreer ik Reiki in voetreflexbehandelingen, in schouder-, nek- en rug massages en in chakra massage.
16okt
Cursus
Intervisie
Katwijk a/d Rijn
Reflecterend werken op eigen functioneren en daar op een bijzonder positieve manier feedback op krijgen.
Muziek & Zang
ZZP-er: muziekles, soundhealing, pedagogisch werker, verpleegkundige (niet praktiserend), docent, mu
's-gravenzande
Music Masters is een centrum voor onder andere muzikale coaching, verbinding en ontmoeting. Jong tot oud, met of zonder (lichamelijke/mentale) problemen, met of zonder uitdagingen, met of zonder behoefte aan extra ondersteuning... iedereen is welkom.
04okt
Spreekuur
Gratis spreekuur ivm de Week van de Opvoeding
Ede
Speciaal voor de Week van de Opvoeding organiseert Maatwerk bij Verlies een gratis telefonisch spreekuur voor ouders die hun vragen over opvoeding en rouw willen stellen.
05nov
Workshop
Opstellings-workshop 'Afscheid nemen'
Leiden
Echt afscheid nemen zodat er weer ruimte komt om te genieten van de kleine en mooie dingen in je leven.
18dec
Evenement
Kijkmoment; Spreekkamer in Ede te huur voor sociaal-professionals
Ede
Spreekkamer in Ede te huur voor sociaal-professionals
Verlies- en rouwbegeleiding
Gespecialiseerde Verlies- en Rouwtherapie & Speltherapie
Ede
Maatwerk bij Verlies is gespecialiseerd in het bieden van hulp op maat (gesprekstherapie en speltherapie) aan kinderen en volwassenen die te maken krijgen met een ingrijpend verlies.
11okt
Cursus
Cursus Zingend het najaar in met Stembevridjing
Nijmegen
Ik neem je in 5 thema-avonden dit najaar mee op zangtocht! Wat is stembevrijding? Eigenlijk zegt het woord het precies: je authentieke stemgeluid ontdekken, de weg vrij maken voor de stem die je nog niet van jezelf kende.
Coaching - Loopbaancoaching
Met plezier aan het werk! Onderzoek jouw drijfveren, persoonlijke kwaliteiten en loopbaanwensen.
Den Haag en Rotterdam
Ben je op zoek naar een praktisch ingestelde loopbaancoach met ruime ervaring? Voor loopbaancoaching, een ontwikkeltraject of een re-integratietraject.
Familie- en systeemopstellingen
Ritueel Familie-Systemisch Werk
Katwijk
Ritueel Familie-Systemisch Werk onderscheidt zich door het gebruik van het medicijnwiel. Het werkt vanuit kracht, die in plaats vanuit de pijn van de verstrikking. Ook werk ik met sjamanistisch helende trance reizen en sjamanistisch lichaamswerk.
Stemwerk & Stemcoaching
Presentatiecoaching/Stembevrijding
Nijmegen
Bij mij kun je terecht voor alles wat te maken heeft met je zichtbaarheid en hoorbaarheid. Ik geef stembevrijding en presentatie-coaching. Het ontdekken van je vrije stem kan een cadeau zijn aan jezelf voor de rest van je leven.
28nov
Training
Rituele Familie Opstelling met medicijnwiel of sjamanistisch helende trancereis (maandag,dinsdag,donderdag)
Katwijk a/d Rijn
Het eindresultaat is dat je het gevoel hebt in je leven weer vooruit te kunnen. Je bent niet meer in de war en hebt niet meer het gevoel te worden tegen gehouden.