Resi Denis Voet-en Reflectie

Resi Denis Voet-en Reflectie
Drunen

Resi Denis Voet-en Reflectie

Praktijk voor Ontspanning, Ontwikkeling en Ondersteuning. 

De unieke combinatie van VoetreflexPlus massage en NLP coaching is breed inzetbaar. Eenmalig, periodiek of langdurig, afhankelijk van de onderliggende vraag. 

Vitaliserende ontspanningsmassages: in mijn praktijk, tijdens een vriendinnenavond, op een beurs, evenement of open dag en natuurlijk heerlijk om regelmatig in te plannen in je zelfzorg pakket!

Als 'steuntje in de rug' bij het doorleven van diverse levensfasen en gebeurtenissen; het brengt je terug bij jezelf en dat wat belangrijk is voor jou. Voet-en Reflectie is er echt voor alle leeftijden.

Bij allerlei vaak langdurig bestaande klachten en symptomen als hoofdpijn, migraine, opvliegers, stijfheid en pijn in spieren en gewrichten etc. En ook voor ontspanning en ondersteuning bij kanker. 

 

Maar ook voor ontladen en opladen in de natuur, een bijzonder reflectiemoment in het groen, kun je bij mij terecht. Regelmatig organiseer ik in samenwerking met Wandelbewust stiltewandelingen met een wisselend thema. Deze vind je terug in de agenda van Bewust Langstraat. 

 

Dus.... toe aan jezelf? Voel je welkom :-)

 

Over Resi Denis Voet-en Reflectie


Resi Denis Voet-en Reflectie

Resi Denis

Kleinestraat 7
5151 AC Drunen

Lid van beroepsvereniging

Resi Denis Voet-en Reflectie

Wat doe ik nog meer?

05jan
Evenement
Start jij het jaar met het boeken van een massage?
Culemborg
Een massage is een heerlijke manier om tot jezelf en tot ontspanning te komen. Zowel lichaam als geest ervaren deze weldaad. Naast ontspanning biedt massage ook een geweldige kans om meer in contact te komen met jezelf.
Reiki en magnetiseren
Reiki behandelingen en Reiki cursussen.
Naaldwijk
Reiki is voor iedereen toegankelijk. Reiki ondersteunt het helingsproces in de brede zin van het woord. Het is een helende energie die je verlichting kan geven op fysiek, emotioneel en psychisch niveau.
Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks
Woudenberg
Energetisch werk
Luisterkind is voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Je ware innerlijke stem mag gehoord worden.
Naaldwijk
Luisterkind is voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Je ware innerlijke stem mag gehoord worden. Cadeautje ontvangen? Wil je ervaren wat een Luisterkindafstemming is? Geef jezelf een mini-afstemming cadeau. Kijk op de website bij activiteiten
Massage
Ervaar het Nu voor (ontspannings) massage
Culemborg
Iedereen is welkom voor een zorgzame, respectvolle massage, jong en oud, man of vrouw, dik of dun. Bezoek de site of praktijk en ErvaarhetNu.
Stervens- en uitvaartbegeleiding
Luna - Liefdevolle begeleiding bij uitvaart en afscheid
Den Haag
Luna Liefdevol afscheid begeleidt jou bij het vormgeven van een mooie en persoonlijke uitvaart. Met aandacht voor wie de overleden was en wat diegene betekende voor de mensen om hem of haar heen. Ik kan je adviseren over milieuvriendelijke keuzes.
Massage
Ervaar het Nu voor een onderscheidende aanraking
Culemborg
Iedereen is welkom voor een zorgzame, respectvolle massage, jong en oud, man of vrouw, dik of dun. Bezoek de site of praktijk en ErvaarhetNu.