Praktijk voor Voetreflexologie

Hands 2 Happiness
Nieuw-vennep

Door middel van drukpuntmassage op de voeten, worden blokkades, die het goed functioneren van het lichaam in de weg staan, opgeheven. 

Voetreflexologie is een natuurlijke behandelwijze waarbij de reflexpunten in de voeten gestimuleerd worden om reacties in het lichaam op te wekken. Door middel van drukpuntmassage worden blokkades, die het goed functioneren van het lichaam in de weg staan, opgeheven. 

Wat doet het?

 1. het geeft ontspanning en energie
 2. de innerlijke balans wordt hersteld
 3. de doorbloeding wordt verbeterd
 4. het zelfgenezend vermorgen van het lichaam wordt gestimuleerd
 5. spanningen en stress verminderen
 6. het bevordert de afvoer van afvalstoffen

Een voetreflexbehandeling is een weldaad voor lichaam en geest! 

Voetreflexbehandelingen kunnen verlichting geven bij o.a.:

 • hoofdpijn, migraine
 • stress
 • weinig energie
 • overgangsklachten
 • slaapproblemen
 • maag- en darmklachten
 • oedeem
 • kanker
 • zwangerschap

Over Hands 2 Happiness

Als kind zijnde zei ik al dat ik met mensen wilde werken. Mensen in hun kracht brengen, zodat ze beter in balans zijn en hierdoor beter in hun vel zitten.

Na diverse opleidingen en cursussen waaronder intuïtieve ontwikkeling, NLP opleidingen, Reiki 1 en 2 ben ik met de opleiding tot Voetreflextherapeut begonnen. Tevens heb ik Chin Flex, de Chinese voetreflexmassage opleiding gevolgd. De medische basiskennis op HBO niveau heb ik in 2016 afgerond evenals een opleiding voor rug-, nek- en schoudermassage en triggerpoint. De specialisatie zwangerschapsreflexologie heb ik in 2017 gedaan en tevens de opleiding OncoReflex, reflexologie voor mensen die kanker hebben. In 2018 heb ik Neuroreflexologie gedaan. Voetreflexpressuur ( werken met pressuur d.m.v. een speciaal stokje) heb in 2019 afgerond.  

De oorzaak van ziektes en de menselijke disbalans interesseren mij mateloos.
Mijn missie? Je weer te laten stralen!

Vergoeding; ik ben lid van de beroepsvereniging V.B.A.G. en de RBCZ. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de consulten (alternatieve geneeswijzen) indien je aanvullend verzekerd bent.


Hands 2 Happiness

Hermi Wennink

Schubertlaan 28
2151GB Nieuw-vennep

Lid van beroepsvereniging

Praktijk voor Voetreflexologie