reflexzonetherapie, zwangerschapsreflexologie, voedingsadvies zuurbasendieet, Dorn Methode

Praktijk Natuurlijk Beter
Dronten


 

Voetreflexzonemassage stimuleert het zelf genezend vermogen en herstelt de balans tussen lichaam en geest. Bij verstoring van het evenwicht uit zich dat in  ziekte of klachten. Vele punten op de voet corresponderen met organen, spieren, klieren en gewrichten. Door prikkeloverdracht wordt er een impuls gegeven aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam

De symptomatische uiting van de klacht hoeft niet de oorzaak te zijn. Hoofdpijn kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door dat bepaalde voedingsstoffen niet goed verwerkt worden, door hormonale schommelingen, maar ook door stress of een onverwerkte heftige gebeurtenis. Het is daarom belangrijk om aan de achterliggende oorzaak van de klacht te werken. Een pilletje tegen de pijn lost de oorzaak niet op!

Heb jij klachten waar je maar geen oplossing voor vindt?

Zit jij lichamelijk of geestelijk niet lekker in je vel?

Wil jij een natuurlijke manier voor jouw herstel? Klachten  zoals ontstekingen  o.a blaasontsteking, luchtwegontstekingen? Buikklachten die maar niet overgaan, rugpijn of bekkenpijn, chronische ziekten zoals o.a hypoglycemie of hoofdpijn en migraine? Heb je spierpijn of gewrichtspijn? Hormonale klachten zoals overgang? zwangerschapsklachten zoals bekken/bandenpijn, misselijkheid, wil je een overtijdbehandeling. Heb je last van vermoeidheid, stress en spanningen? ( een kleine greep klachten )

 

Dit zijn de methoden die ik kan inzetten voor jouw herstel

* voetreflexzonetherapie & zwangerschaps & fertiliteitsreflexologie

* EMDR ( traumaverwerking )

* NLP ( trauma verwerking en nieuwe doelen maken)

* voeding

 

maak dan eens een afspraak dan gaan we samen voor de oplossing

 

 

 

 

Over Praktijk Natuurlijk Beter


Praktijk Natuurlijk Beter

Sacha Ket

Escudo 106
8253EV Dronten

Lid van beroepsvereniging

    BATC

reflexzonetherapie, zwangerschapsreflexologie, voedingsadvies zuurbasendieet, Dorn Methode