(natuur)Voedingsadvies | voor volwassenen en kinderen.

Niky Steendam-Jobse - Een kwestie van eten
Delft

Goede voeding kan een enorm positieve invloed hebben op je gezondheid en welbevinden. Ik help je bij het vinden van een gezond voedingspatroon, zodat ook jij de kracht van natuurlijke voeding kunt ervaren.

Ik geef voedingsadvies en -begeleiding aan volwassenen en kinderen. Mijn uitgangspunten hierbij zijn natuurlijke en zo min mogelijk bewerkte voeding; échte voeding, van goede kwaliteit. 

Ik kan je in het bijzonder helpen om:

  • Gezonde keuzes te maken
  • Je eetpatroon blijvend te veranderen
  • Je fysieke weerbaarheid te versterken
  • Je fitter en energieker te voelen
  • Spijsverteringsklachten te verbeteren
  • Te leren omgaan met voedselovergevoeligheden
  • Een gezond gewicht te bereiken

Hoe help ik jou?

Samen bekijken we jouw voedingspatroon en leefstijl en leggen dit naast je te behalen doel(en). Ik kijk waar verbetering mogelijk is. Stap voor stap kies jij punten uit, waar je actief mee aan de slag gaat. Ik voorzie je van informatie, zodat je snapt waarom de ene keuze bijdraagt aan je gezondheid en de andere keuze niet of minder. Ook geef ik je tips hoe je dit kunt vertalen naar de dagelijkse praktijk. 
Ik leer je bewust te kiezen voor voeding die je lijf voedt en tegelijkertijd te genieten wanneer je kiest voor een stuk taart of een bakje patat. Het gaat om de balans; de 80/20 methode. Dit zorgt ervoor dat je dit voedingspatroon voor de rest van je leven kunt volhouden!

Krijg jij er ook al zin in? Ik wel.

Bekijk voor meer informatie mijn website.

Tot snel!

Groeten Niky

 

Over Niky Steendam-Jobse - Een kwestie van eten

De relatie tussen voeding en gezondheid heeft al vele jaren mijn interesse.
Dit is o.a. ontstaan door mijn eigen voedselintoleranties (gluten en lactose), de diagnose ‘ziekte van Hashimoto’ en hierbij behorende (medische) ervaringen.
Door mijn voeding aan te passen, word ik hier echter nauwelijks door beperkt en heb ik weer volop energie!

Tijdens het (op)voeden van mijn kinderen, kwam daar nog meer bewustwording én interesse rondom voeding en het gezond zijn en blijven bij. Je wilt je kinderen immers zo gezond mogelijk groot brengen en hier zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Ik kom oorspronkelijk uit het onderwijs, waar ik ruim 20 jaar heb gewerkt. Gedurende deze jaren kwam ik veel kinderen tegen met diverse (langdurige) ziektes, lichamelijke klachten en overgewicht. Wanneer ik zag of hoorde wat zij aten, was mijn verbazing groot. Er is zo weinig kennis over voeding bij veel ouders, scholen en kinderen.

Zowel mijn privé- als mijn werksituatie hebben ervoor gezorgd dat ik het roer heb omgegooid en diverse opleidingen en cursussen m.b.t. voeding en gezondheid heb gevolgd. Ik ben ontzettend gemotiveerd om mijn kennis en persoonlijke ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen. Dit zodat ook zij kunnen ervaren wat volwaardige voeding met je lijf en welbevinden doet.
Ik doe dit vanuit mijn praktijk in Delft, via online consultaties én op diverse scholen in de regio Delft/Den Haag.


Een kwestie van eten

Niky Steendam-Jobse

Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

(natuur)Voedingsadvies | voor volwassenen en kinderen.