New You, food & Coaching helpt jou naar een gezondere levensstijl

New You, Food & Coaching
EDE GLD

New You, Food & Coaching helpt jou je doelen te bereiken met een persoonlijke aanpak. Alles wordt afgestemd op je wensen en je leven zodat jij er alles uit kunt halen.

New You, Food & Coaching adviseert, begeleidt en coacht op het gebied van gezonde voeding, levensstijl, gewichtsverlies of aankomen, sport en beweging. New You is er voor een ieder die bereid is om zijn/haar gezondheid te verbeteren en daar ook actie voor te ondernemen. In de hoofdzaak door middel van het voedingspatroon maar verder ook door te kijken naar mindfulness, beweging en rust.

Een gezonde levensstijl is in deze tijd lastig om vol te houden, op iedere hoek zijn verleidingen, we hebben er eigenlijk geen tijd voor en vaak willen we er vooral niet te veel moeite voor doen. Wil jij een gezonde levensstijl ontwikkelen? Je doelen bereiken? Afvallen, aankomen, meer gaan bewegen, meer rust creëren of gewoon gezonder eten? Lees dan verder, hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Ik ga met je aan de slag om die gezonde levensstijl te ontwikkelen die bij jou past, zodat jij op het juiste gewicht komt, meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit. Dit doen we door middel van vier pijlers, waarvan ik vind dat ze belangrijk zijn voor een gezonde levensstijl, namelijk: Voeding, rust, bewegen en mindset. Al deze pijlers zijn (bijna) even belangrijk, wanneer er 1 of meerdere uit balans zijn, kun je problemen of hinder ondervinden. Ik kan je dan ook op al deze pijlers advies geven en/of begeleiden.

Een no nonsense aanpak waarbij de basis gezonde voeding is, echt eten en geen magische formules.

Over New You, Food & Coaching


New You, Food & Coaching

Joyce van Assen

Wielewaallaan 17
6713BJ EDE GLD

New You, food & Coaching helpt jou naar een gezondere levensstijl