Verzorgingsproducten op aloë vera basis en aloë vera dranken voor meer balans

Natuurlijk Marjon
Drunen

Meer balans, ontdek de kracht van aloë vera !

Meer balans in je darmen en mooi van binnen en buiten bereik je onder andere met goede voeding en het gebruik van natuurlijke producten. Ontdek de kracht van aloë vera ! 

Voor een goede gezondheid en vitaliteit is het nodig de zuurgraad van je darmen in balans te brengen. De pure Aloë vera gezondheidsdrank van Forever ondersteunt hierbij. Én bij het aanvullen van je dagelijkse voeding met essentiële vitaminen en mineralen, aminozuren en enzymen. De kracht van het sap is al eeuwenlang bekend. Door het te drinken reinig je op een milde manier je darmen. Daarna worden alle voedingsstoffen optimaal opgenomen. En dat bevordert het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Ook alles wat je op je huid of in je haren gebruikt, heeft effect op je lichaam. Wees je daarom bewust van wat je smeert. Al onze producten zijn samengesteld op basis van aloë vera, gecombineerd met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten voor een optimaal effect en een stralende huid en haren. 

Wil jij je ook weer fit en vtaal voelen? Neem dan contact op en probeer het gewoon eens!

Over Natuurlijk Marjon

Anderen laten stralen, dat is mijn passie :-)

Dat kan op verschillende manieren heb ik gemerkt. Of het nu is door het gebruik van de aloë vera producten van Forever, door de mogelijkheden te laten zien van samenwerking, of door je te coachen op het gebied van acquisitie, óf die voor jou te verzorgen. Het maakt niet uit. Al mijn activiteiten zijn dáárop gericht omdat ik er blij van word als jij straalt!

Met mijn bedrijf Bel jij of bel ik? verzorg ik koude acquisitie voor verschillend bedrijven. Mijn opdrachtgevers kunnen zo stralen wanneer ze aan tafel mogen aanschuiven bij een potentiële klant en hun verhaal mogen vertellen.

Na mijn jarenlange activiteiten in het bedrijfsleven vind ik het nog steeds heel fijn om nieuwe contacten te leggen, of dat nu op persoonlijk vlak is of voor een zakelijk gesprek. Mijn interesse gaat uit naar jouw verhaal, wat jou drijft en hoe ik je daarbij kan helpen. Tot onze ontmoeting!


Natuurlijk Marjon

Marjon van Erp-Kemps

Nijlring 79
5152VJ Drunen

Verzorgingsproducten op aloë vera basis en aloë vera dranken voor meer balans

Wat doe ik nog meer?

Massage
Marieke Bekkering | Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording
Haren
Naast Rebalancingsessies bied ik ontspanningsmassage en ARUN Conscious Touch aan. In de sessies werk ik met aanraking, zelfonderzoek, bewustwording, stilte en ademwerk. Ik wil je laten kennismaken met wat er leeft in jou.
Healing en reading
Medium Paragnost Mindset Coach Reiki Master en Healy therapeut
Voorhout
Wie is Mary? Mensenmens, moeder, helderziende, medium, Reiki Master, kunstschilder, dierenliefhebber, spiritueel ondernemer, verbinder, healer, mindset coach, holistisch, empathisch en puur, betrokken en oprecht, down to earth.
Lichaamsgerichte Therapie
Heel | Holistische massage en bewustwording
De Krim
Door ons hart te volgen is er een fijne plek ontstaan op de grens van Overijssel en Drenthe. Waar ruimte is om te helen, te werken aan bewustzijnsontwikkeling en meer….
Familie- en systeemopstellingen
Constellations at work - Familieopstellingen
Vijfhuizen
Ik werk vanuit mijn intuïtie. Deze wordt gevoed door mijn kennis van en ervaring met de methodiek van het opstellen, de informatie van de representanten in de opstelling, mijn sensitiviteit en levenservaring.
Lichaamswerk
Marieke Bekkering | Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording
Haren
Naast Rebalancingsessies bied ik ontspanningsmassage en ARUN Conscious Touch aan. In de sessies werk ik met aanraking, zelfonderzoek, bewustwording, stilte en ademwerk. Ik wil je laten kennismaken met wat er leeft in jou.
Kunst
Poskuns
Utrecht
Post voor kunstliefhebbende denkers, grappende filosofen en mensen die van verrassingen houden
Verhuur Accommodaties
Villa Vijf33
Vijfhuizen
In Villa Vijf33 inVijfhuizen kunnen therapeuten, coaches, masseurse n mediators terecht in een van de spreekkamers van 12 m2, en een behandelkamer met een massagetafel van 12 m2. Voor lezingen of workshops is een zaal van 50 m2 te huur.
Sport en Beweging
Club Vief - Met elkaar werken aan een gezond & vitaal lichaam. Verhoog je Cardio
Poeldijk
Wil je met plezier fitter worden, afslanken en meer energie krijgen? Wil je een stap zetten naar een gezonder leven, op een leuke manier mensen ontmoeten, of heb je een stok achter de deur nodig? DAN IS POWERWALKEN PRECIES WAT JIJ ZOEKT!
Dans & Beweging
Movin Circle - Hoopdance/Hoelahoep cursussen
Breda
Je wilt graag beter worden in Hoopdance? Je kunt wel wat tips en hulp gebruiken bij nieuwe bewegingen en overgangen? Je wilt een ervaren persoon die met je meekijkt en meedenkt? Misschien wil je wel aan een choreografie werken.