Integrale coaching, helpt je om ondanks verlies het leven weer te kunnen omarmen.

Influente
Culemborg

Integrale coaching, begeleiding bij rouw en verlies. Zodat je weer kan genieten van het leven met en ondanks je verlies. Online, persoonlijk of wandelcoaching. Ook coaching gericht op bewustzijn en transformatie.

Verlies kan als een bom inslaan in je leven. Als je het woord “rouw” of “rouwen” hoort denk je meestal aan het verlies van een dierbare of bekende door overlijden.
Rouw voelen we ook bij andere vormen van verlies. Denk maar aan een scheiding, verlies van werk of verlies door verandering van lichamelijke of geestelijke gezondheid. Deze situaties kunnen je hele leven overhoop halen.
Verhuizen? Uit contact met een familielid? Ergens niet meer bij kunnen of mogen horen? Ook hier heb je te maken met een breuk die leidt tot afscheid nemen.
Je kan het soms bevatten, en op andere momenten niet.
Leren leven met en ondanks het verlies is voor iedereen een unieke en grillige weg.
Soms zal het veel aandacht van je vragen, soms vergeet je het bijna. Maar het blijft altijd aanwezig.
Elk verlies kan echter transformeren, zodat je veerkracht groeit.

Samen gaan we op zoek naar een plek waar je je verdriet en pijn kan herbergen, waar je een kans hebt om je verlies te integreren, zodat je weer rust kan ervaren en het leven weer kan omarmen.

Over Influente

Ik, Monique (°1966), omschrijf mezelf graag als veelzijdig: coach, vertaler, docente en moeder van drie volwassen kinderen. En niet te vergeten: reiziger en huismus.

Ik ben geboren in Enschede, Overijssel, in 1966. Op mijn 5e verhuisden we naar België, waar ik opgroeide en afstudeerde als vertaler Engels en Portugees. Samen met mijn voormalige partner heb ik 18 jaar als HRM en mede-aandeelhouder in een computerretailketen gewerkt. De firma werd mij echter te groot. Ik besloot me om te scholen en haalde een postdoctoraat didactiek NT2 in 2014. Ik gaf twee jaar les in Antwerpen tot ik in 2016 naar Nederland ben verhuisd. Ik woonde eerst in Den Haag en in november 2020 ben ik in Culemborg neergestreken. Ik geef nog steeds met veel plezier online NT2 lessen.

Van 2016 tot 2021 volgde ik opleidingen in persoonlijk coachen (Haagse Hogescool), karakterstructuren en counseling (SPSO 1e en 2e jaar), en een masterclass in transformationeel coachen (Waterwerk bv Alkmaar). Ik verdiepte me in afscheid nemen en rouw, iets waar we allemaal onvermijdelijk mee te maken krijgen.

Ik heb persoonlijk ervaren wat het is jezelf en anderen te verliezen, maar ben nu sterker en meer verbonden met mezelf dan ooit. Dat heeft mij gemotiveerd om het vak van coachen echt in de praktijk te brengen. Omdat ik het mensen gun om helemaal zichzelf te zijn. En om te leven vanuit hun eigen kracht.

Ik hou van koken, wandelen, lezen, muziek en kunst. En als ik kan, reis ik naar Portugal. 


Influente

Monique Brouwer

Sweelinckstraat 9
4102 BT Culemborg

Integrale coaching, helpt je om ondanks verlies het leven weer te kunnen omarmen.