NinetyNine Hotel

Jochem Schut
Hoofddorp

Als je wordt omringd door paradijsvogels en apen, kleurrijke flora, vrolijke mensen en gele piano's, dan moet je in een van de gloednieuwe NinetyNine Hotels zijn beland.

Dit unieke budget-lifestyle hotelconcept van de Centro Hotel Group heeft in oktober 2020 haar deuren geopend. 

NinetyNine Hotel Amsterdam is een lifestyle hotel en creëert met zijn originele interieur een oase in de stad. Het hotel is gunstig gelegen naast Schiphol Amsterdam Airport, gelegen bij afrit 3 van de snelweg A4 en naast bushalte 'De Hoek' met directe verbinding naar de luchthaven (7 minuten rijden), wat een stressvrije aankomst en vertrek garandeert. Het centrum van Amsterdam is met de auto of het openbaar vervoer binnen 30 minuten bereikbaar. 

Het interieur met huiskamer-gevoel bespeelt alle zintuigen. Ook in de 138 kamers van 14-27 m2 voelt u de rust over u heen komen.

De Bowl Bar zal u verrassen met verfrissende drankjes en vers eten in een vernieuwend bowl-concept. Onze gele vleugel in de lobby verlangt ernaar om bespeeld te worden. 

Ontspan en laad op, geniet van het leven, wees jezelf!

Over Jochem Schut


NinetyNine hotel Amsterdam

Jochem Schut

Kruisweg 601
2132 NA Hoofddorp

NinetyNine Hotel

Wat doe ik nog meer?

Lichaamswerk
Rebalancing: lichaamswerk & bewustwording
Leiden
Rebalancing: lichaamswerk voor meer ontspanning en contact met je lichaam en gevoel. Voor een vrijer, authentieker en bewuster leven.
Coaching - Bedrijfscoaching
Ontdek de expert in jou en laat dat online zien
Nieuw-vennep
Van hobby naar bedrijf. Professioneel mensen helpen. Je hebt je opleiding en ervaring. Daar mag je best geld mee verdienen. Maar hoe trek je die klanten aan? Door zichtbaar te zijn op een manier die bij jou past. Gewoon omdat jij goed bent in je vak.
Communicatie en presentatie
Praktische social media marketing training om jou online beter zichtbaar te maken
Nieuw-vennep
Nieuwe klanten? Meer opdrachten? Zorg dat je online goed te vinden bent, dat jij eruit springt. Als je uitstraalt waar jij voor staat, is succes verzekerd. Laat ook op Social Media zien waar jij goed in bent, wat je passie is. Daar help ik je bij!
Counselling
Counseling & Integratieve Psychotherapie en Ambulante Begeleiding-op-maat
Nieuw-vennep
U kunt bij mij terecht voor counseling, integratieve psychotherapie en ambulante begeleiding-op-maat. Ik maak gebruik van technieken uit verschillende therapeutische stromingen. Onder meer is dat hypotherapie, NLP, cognitieve gedragstherapieën, oplos
Persoonlijke Begeleiding
(WMO-PGB) Ambulante Individuele Begeleiding
Nieuw-vennep
Ambulante begeleiding thuis kan helpen om stapsgewijs (weer terug) op de rails te komen. Als alles te veel is geworden (geen grip op het algemene dagelijkse leven, overspoeld door emoties) is begripvolle, tijdelijke ondersteuning een uitkomst.
Dans & Beweging
Lachyoga & lachworkshops
Amersfoort
Kom uit je hoofd en in je lijf door te lachen! Lachen zonder reden is een fantastische manier om je beter te gaan voelen.
Massage
Praktijk voor holistische massage in Haren wn Groningen
Haren