Het groenste hotel van Nederland

Hotel de Plataan
Delft

Het groenste hotel in hartje Delft, dat zo weinig mogelijk afval produceert.Duurzame en milieuvriendelijke producten in overvloed. Er is een heerlijk terras, café en vergaderruimtes waar bewuste ont-moetingen kunnen plaatsvinden.

Hotel de Plataan is een erg vriendelijk, gastvrij en stijlvol *** hotel met een zeer eigen karakter dat is gelegen in het historische hart van het centrum van Delft. De markt, musea en andere bezienswaardigheden zijn allemaal op loopafstand van het hotel.

Daarnaast is ons hotel zeer groen door: natuurlijk tuinieren, het gebruik van vele ecologische en Fair-Trade producten en nog veel meer andere zaken, zie onze website. 

In het huiskamercafé heeft u de keuze uit verschillende soorten ontbijt, diverse hapjes en drankjes. Wanneer u direct bij het hotel boekt, wordt u bij aankomst getrakteerd op een gratis welkomstdrankje. In het hotel en op het terras kan gebruik gemaakt worden van gratis draadloos internet. 

De muren van de hotelkamers en in de rest van het hotel zijn op een unieke wijze beschilderd door de Delftse kunstenares Juul Smulders. Er zijn prachtige themakamers in het hotel, met als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Het themas hebben we gekoppeld aan de plek waar deze boom van nature voorkomt en de cultuur die je daar vind.

Verhuur accommodaties

Naast overnachten is Hotel de Plataan ook de perfecte locatie voor uw vergaderingen, bijeenkomsten of workshops. Een mooie combinatie met bewust en groen! Er zijn twee vergaderzalen voor ca. 10-12 personen en een grote voor 20-30 personen. 

Over Hotel de Plataan

Wij zijn ooit begonnen als architect en verpleegkundige, die een aantal kamers in ons eigen huis hadden ingericht als pensionkamers. Toen de vraag kwam of wij kinderen wilden. Die wilden we heel graag, maar we vonden het zo leuk dat wij af en toe gasten over de vloer hadden. Toen zijn we groter gaan kijken en inmiddels 25 jaar later zijn wij nog steeds dolgelukkig met zowel kinderen als het mooiste hotel van Delft. Er stond zo'n prachtig oud pand te koop aan het Doelenplein in Delft, waar toentijds nog de PTT telecom (lees KPN) zat. Met een prachtige Plataan voor de deur, konden wij niet anders dan ons hotel vernoemen naar de prachtige boom aan ons terras. 

Inmiddels is Floortje, onze oudste dochter, bezig om het hotel over te nemen van ons. Ook onze andere 2 kinderen werken inmiddels in het bedrijf. Een echt familiebedrijf dus! 


Hotel de Plataan

Floortje Meijer

Doelenplein 10
2611BP Delft

Het groenste hotel van Nederland

Wat doe ik nog meer?

10feb
Workshop
Weer vrij in mijn lijf!
Zelhem
Driedaagse workshop Weer vrij in mijn lijf! Wil je weer natuurlijke intimiteit beleven? Heb je last van grensoverschrijdende ervaringen en wil je dat verwerken? Dan is deze workshop iets voor jou.
Lichaamswerk
Seksueel Ontdekkingswerk
Nijmegen
Begeleiding bij veranderingsprocessen, levensvragen en seksualiteit voor vrouwen en mannen. Met gebruik van verschillende vormen van aanraking, massage (diepe bindweefsel, vrouwenmassage, tantrisch), (Transformational Breath) ademwerk en coaching.
10feb
Retraite
Vrij! met Élkaar - een heel weekend over Intimiteit en Seks in je Lange Relatie
Nijmegen
Vrij! met Elkaar is een weekendworkshop over intimiteit en seks voor stellen in een lange(re) relatie. Hoe kom je uit een soms ingesleten patroon tot elkaar weer spannend vinden? Waarin zouden jullie je vrijer willen voelen? Vind weer inspiratie!
Coaching - Diverse Coaching
Bewust bij Jezelf - Praktijk voor Coaching & Heling
Utrecht
Bewust bij Jezelf is een praktijk voor Coaching en Healing. Door middel van Zijnsoriëntatie(Coaching), Meditatie en Holistische Massage.
Psychosociale therapie
Praktijk Manasha, Therapie en Bewustzijn
Zelhem
Coaching - Lifecoaching
Expert in genderidentiteit/(outdoor)lifecoach/hardlooptrainer
Sassenheim
Expert in genderidentiteit. Voor begeleiding van jou, jouw dierbaren en jouw plek in de maatschappij. Mogen zijn wie jij bent! Ook voor bewust hardlopen, met plezier, efficiënt en effectief, mild naar jezelf hardlopen.
21jan
Workshop
Opstellingen
Zelhem
Je verlangen opstellen. Waar verlang je naar en wat maakt dat je dat verlangen nog niet kan leven? Heb je een vraag omtrent het familiesysteem? Of algemeen vragen over werk, liefde, ziekte en patronen?