Grand Café Utopie

Grand Café Utopie
Den Haag

Utopie is een ontmoetingsplaats voor idealisten. Het grand café is van maandag t/m vrijdag geopend om te ontmoeten, organiseren of presenteren. Wij organiseren zelf ook evenementen.

Utopie is een ontmoetingsplaats voor idealisten. Het grand café is van maandag t/m vrijdag geopend om te ontmoeten, organiseren of presenteren. Op de menukaart staan louter biologische, vegetarische en vegan producten. Utopie is een initiatief van Utopie Advocaten, een idealistisch advocatenkantoor in Den Haag. Beide zijn te vinden in de Grote Pyr op de hoek van de Waldeck Pyrmontkade en de Elandstraat.

Utopie bestaat uit een café en een zaal die afzonderlijk maar ook aaneengeschakeld als een ruimte van 100 m2 beschikbaar is voor publieke en besloten ideële initiatieven variërend van vergaderingen, debatten tot optredens. Er is plaats voor maximaal 90 bezoekers. Utopie beschikt over de nodige apparatuur en voorzieningen. Ook bieden wij nu een professionele livestreamdienst aan.  Afhankelijk van de beoogde activiteit en wensen is veel mogelijk. Vul het formulier op de website in wanneer je interesse hebt om Utopie te huren. We nemen daarna snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.Ook zijn wij begonnen met het organiseren van eigen evenementen. Zie onze agenda!

Over Grand Café Utopie

Marco van Duijn is een van de initiatiefnemers van Utopie. In het dagelijks leven is hij (ook) advocaat gespecialiseerd in natuurbescherming, dierenwelzijn en verenigingsrecht. Van Duijn werkt bij Utopie Advocaten dat boven het grand café is gevestigd.


Grand Café Utopie

Marco van Duijn

Waldeck Pytmontkade 116
2518JR Den Haag

Grand Café Utopie