Bewustzijnscentrum in Rijsenhout

Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum
Rijsenhout

Ik heb PRAKTIJKRUIMTE met BEHANDELKAMER en een ZAAL te huur voor workshops, presentaties of lezingen voor professionals die zich bezig houden met bewustzijn.

1) VERHUUR ZAAL: Heb jij een activiteit die past in ons bewustzijnscentrum? Jouw activiteit heeft bijvoorbeeld te maken met spirituele groei, of persoonlijke ontwikkeling?

Dan kun je de zaal huren per dagdeel voor €45,- van maandag tot en met vrijdag. zaterdags €55,-

Dagindeling: s’morgens van 8:30 uur tot 12:30 uur - s’middags van 13:00 uur tot 17:00 uur en s’avonds van 18:00 uur tot 22:00 uur.

De luxe ingerichte ruimte is ongeveer 50 vierkante meter met volop zon en daglicht en de praktijk heeft een aparte ingang, prachtig luxe toilet en kitchenette. Er zijn 30 luxe stoelen aanwezig, 3 tafels, één grote koffietafel en twee kleinere. De grote tafel staat op wieltjes zodat die makkelijk aan de kant kan worden geschoven. Ook kun je gebruik maken van de Apple-tv voor je zelfgemaakte presentatie. Of je kunt de flipover gebruiken.

Er is voldoende ruimte voor het gratis parkeren van auto’s op het terrein.

In het centrum worden al vele activiteiten gegeven, het is dus ook makkelijker gelijkgestemde klanten aan te trekken. Wij maken ook voor een kleine vergoeding extra reclame op onze website.

2) VERHUUR: PRAKTIJKRUIMTE met BEHANDELKAMER 

Dit bestaat uit een spreekkamer van 4x3 en aansluitend (gescheiden door een schuifdeur) een behandelkamer 3x3 met een electrische behandelstoel. In de spreekkamer staat een tafel met 4 stoelen.

Ook de praktijkruimte is te huur voor 45,- per dagdeel. Met jaarcontract hoge korting!  Maak een afspraak en kom de mooie luxe ruimte eens bekijken en kom de sfeer proeven. 

Over Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum

Ik begeleid en coach mensen met behulp van de natuurwetten die mij enorm interesseren. 

Met name de Wet van Aantrekking en de 5 biologische natuurwetten van Dr. Hamer die precies uitleggen wat er gebeurt in je lichaam als je een emotionele inslag hebt geleden, waardoor er celverandering plaatsvindt in je lichaam, dat wat wij ervaren als ziekte.

Mijn natuurlijke vertrouwen in het universum en mijn lichaam is daardoor enorm gegroeid! 

Angst voor ziekte verdwijnt op het moment dat je precies weet wat er gebeurt in je zelfhelende lichaam, je zelf je ziekteverloop kunt monitoren en zelfs kunt uitrekenen wanneer je weer totaal gezond bent.

Ik voel het als mijn missie om dit bekender te maken en mensen gelukkiger te laten ZIJN.

Ik heb met het bewust toepassen van de wet van aantrekking mijn prachtige huis aan het water gemanifesteerd mét bewustzijnscentrum en daar groeit een prachtige plaats van verbinding en liefde voor iedereen die gehoord en werkelijk gezien wil worden.


Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum

Hellen Van Rooijen

Bennebroekerweg 2
1435CK Rijsenhout

Bewustzijnscentrum in Rijsenhout