Somatic Experiencing Therapie; Chi Nei Tsang lichaamswerk; Hulp bij (spiritueel/religieus) misbruik;

Harry Dijkshoorn Counseling/Therapie Praktijk
Culemborg

Ik ben hulpverlener, gids, therapeut en een goede luisteraar. Mijn werkstijl kenmerkt zich door eenvoud en directheid, vol menselijkheid, mededogen en humor.

Ik gebruik de Somatic Experiencing Methode, een zeer efficiënte werkwijze om ons lichaam en geest te bevrijden van stress en onopgelost traumatisch materiaal. Mijn werk wordt geïnformeerd door vier decennia van toegewijde therapeutische en spirituele vorming, vanuit de westerse psychotherapie en de traditionele leringen en meditatie uit India. Daarnaast en hiermee samenvloeiend geef ik Chi Nei Tsang lichaamswerk, een prachtige op chi-gung gebaseerde vorm van therapeutische massage. 

Ik begeleid en werk met mensen die lijden aan verschillende vormen van mentale/emotionele stress, trauma of misbruik. Ook diegenen die op zoek zijn naar opheldering en richting in hun leven kunnen bij mij terecht voor begeleiding.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van mensen die zijn blootgesteld aan misbruik van een spirituele of religieuze autoriteit.

Ik werk ook via Skype, dus het maakt niet uit waar ter wereld je je bevindt.

Soms worden de stress en worstelingen van het dagelijkse leven en intieme relaties gewoon te veel en is het tijd om jezelf te wijden aan het verrijken van je welzijn van lichaam, psyche en ziel.

Mijn hoofddoel is om het vanzelfsprekende gevoel van je volkomen thuis te voelen in jouw lichaam en geest en op jouw plek in de wereld, te herstellen.

Voor meer informatie zie mijn website harrydijkshoorn

Over Harry Dijkshoorn Counseling/Therapie Praktijk

Ik ben Harry. 60 jaar alweer. Oud genoeg om iets van de rijpheid der jaren te mogen proeven. Ik kijk ernaar uit om ouder te worden en de vruchten van al het werk van de voorgaande jaren te mogen oogsten. Moge het me gegeven worden! En hard werk is het geweest! Maar het is de moeite waard, nietwaar, dit leven? Zeker, ook mij heeft het leven in al zijn vrijgevigheid mijn portie beproevingen en trauma gegeven, waarin richting en doel waren verdwenen en een gitzwarte duisternis jarenlang ondoordringbaar leek. Boeddhisme en Advaita Vedanta waren toen al in mijn leven aanwezig. Er waren ontmoetingen met bijzondere mensen, uitstapjes naar Sufi, Tao, Joods en Christelijke mystiek, ayahuasca, Johrei. Zoveel licht. Maar de weg door het duister moest worden begaan, er was geen ontkomen aan. Met alle schade en schande die onderweg wordt opgedaan. Die zijn er alleen maar om ons te verrijken en zijn een deur die zich opent naar een grotere mate van geluksbeleving. Het lijkt misschien een cliché, maar licht en duisternis werken hier samen aan onze groei. Dit leven is oneindig genereus en er is geen duister dat niet uiteindelijk zal oplossen in het licht. Ieder levensverhaal heeft zijn eigen waarde en zijn eigen inherente zingeving en is het zo waard om in zijn volledigheid doorlopen, doorleefd, doorgrond en doorzien te worden, waardoor uiteindelijk alles op zijn juiste plek mag vallen. Ik zou vereerd zijn als ik je op een deel van je reis hierin van dienst kan zijn.


Harry Dijkshoorn Counseling/Therapie Praktijk

Harry Dijkshoorn

Lange Havendijk 2B
4101AT Culemborg

Somatic Experiencing Therapie; Chi Nei Tsang lichaamswerk; Hulp bij (spiritueel/religieus) misbruik;