traumaverwerking

Praktijk Natuurlijk Beter
Dronten

Wanneer jij last hebt van een steeds terugkerende angst of nare gevoelens die je zomaar overvallen zonder dat je daar invloed op lijkt te hebben, kan EMDR de oplossing zijn voor jou.

Een trauma is een onverwerkte nare gebeurtenis die je hersenen in het emotionele brein heeft opgeslagen. Telkens als jij iets meemaakt wat enigzins aan deze gebeurtenis geassocieerd is kun jij met het overweldigende gevoel van die eerste situatie geconfronteerd worden. Je wordt overvallen door bijv. een grote angst ( onzekerheid, spanning, ect.)  terwijl dat op dat moment een heel overdreven reactie is. Het vervelende is dat deze herinneringen ook worden opgeslagen en je steeds vaker last krijgt van dat nare gevoel. Het kan je dagelijks leven gaan beheersen.

EMDR is een techniek die het mogelijk maakt om versneld het trauma van het emotionele brein naar het denkbrein over te brengen, waar het verwerkt wordt. Op die manier koppelt het nare gevoel los van de herinnering.

NLP

Heb jij wel eens het gevoel dat geluk en succes anderen veel makkelijker komt aanwaaien? Dat jij heel veel moeite moet doen en toch niets verder komt?  Je goed voelen is essentieel voor geluk. Als jij steeds vaker grip hebt op jouw emoties, je zelf kunt bepalen dat jij je goed voelt, zal je merken dat alles veel lichter wordt. 

Negatieve gedragspatronen worden omgedraaid in positieve. 

Neurolinguïstisch Programmeren helpt bij het verwerken van een traumatische ervaring.

wil je nu eindelijk eens verder met je leven? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over Praktijk Natuurlijk Beter


Praktijk Natuurlijk Beter

Sacha Ket

Escudo 106
8253EV Dronten

Lid van beroepsvereniging

    BATC

traumaverwerking