Psychosomatisch therapeut

Praktijk Sneijders
Hillegom

Ik bied een effectieve aanpak van chronische klachten voor mensen die liever zelf de regie over hun leven hebben. Echte heling komt van binnenuit. De sleutel tot genezing en herstel zit in jezelf.

Herken je dit?

Lichamelijke klachten:

Je hebt al maanden of zelfs jaren last van lichamelijke klachten. Je hebt alles al geprobeerd: fysiotherapie, acupunctuur, manueel therapeut, chiropractor, osteopaat, homeopathie, pijnstillers, warmtekussentjes, massagekussens, crèmes, lichamelijke oefeningen, revalidatietraject, ademtherapie, etc. Je staat op het punt om te geloven dat je er maar mee moet leren leven, want niets heeft blijvend resultaat opgeleverd. Je hebt er alles voor over om pijnvrij te kunnen leven, want zoals het nu gaat kan het niet langer. 

Psychisch/emotioneel niet in balans:

Je merkt dat je regelmatig getriggerd wordt en dus vaak op een manier reageert die niet in verhouding staat tot de situatie. Terwijl je je had voorgenomen om niet meer in die valkuil te stappen. Je hebt, net als veel mensen, dingen meegemaakt die je anderen niet zou toewensen, al heb je de neiging om dit te bagatelliseren. Je wilt absoluut geen slachtoffer zijn van je verleden. Je hebt al veel aan jezelf gewerkt, maar toch heb je het gevoel dat je vastloopt. 

Moeite met voelen en ontspannen:

Je hebt moeite met ontspannen en met het voelen van wat je lichaam nodig heeft. Je vindt het prettig om zaken rationeel te benaderen. Het voelen van vervelende emoties vermijd je liever. Je kan heel goed praten over alles wat er in je leven gebeurd is, dus bij psychologen kom je niet verder. Je wilt graag leren hoe je de verbinding tussen lichaam en geest kunt versterken.

Over Praktijk Sneijders

Mijn naam is Sigrid Sneijders (1973) en ik woon en werk vanuit huis in Hillegom. Oorspronkelijk kom ik uit Katwijk aan Zee. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters. 

De meest interessante vraag in het leven vind ik: Waarom doe je wat je doet? Je gedrag, je triggers, hoe je je opstelt naar de buitenwereld en waarom? Ik heb het geluk dat ik me hierin kan verdiepen in het werk dat ik doe. In de loop van de jaren heb ik me ontwikkeld als massagetherapeut, homeopaat, hypnotherapeut en chronisch pijn behandelaar. Daar is later ook het werken als tekstschrijver voor therapeuten, masseurs en coaches uit voortgekomen. Mijn klanten hiervoor zijn eigenaren van praktijken en vakbladen voor de therapeut.

Ik hou erg van lezen en lees voornamelijk boeken die een toegevoegde waarde hebben voor mijn werk.

Ondanks dat ik erg van de natuur hou, ben ik ook wel een huismus. Bakje thee, kaarsjes, wierookje, open haard, muziekje, heerlijk... In die sfeer komt de inspiratie voor mijn werk ook makkelijk. 

 

 

I


Praktijk Sneijders

Sigrid Sneijders

Leeghwater 88
2181 WB Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Psychosomatisch therapeut