Practice for Universal Health

Practice for Universal Health
Amsterdam

Silvia Sédoc werkt al jaren als holistisch therapeute in Amsterdam.

Wat houdt holistisch therapeute in?

´Holistisch´ betekent ´de mens op alle niveaus´. Dat houdt in dat bij een behandeling niet louter naar de klacht gekeken wordt, maar naar de mens als geheel. Vanuit verschillende disciplines er wordt aan een klacht of probleem gewerkt. Dat betekent dat tijdens een sessie een thema op holistische wijze belicht wordt en van daaruit wordt overgegaan op lichaamswerk, zoals bijvoorbeeld kleur en licht therapie of cranio-sacraaltherapie.

Over Practice for Universal Health


Practice for Universal Health

Silvia Sedoc

Gerard Doustraat 220
1073 XB Amsterdam

Practice for Universal Health

Wat doe ik nog meer?

Craniosacraal therapie
Practice for Universal Health
Amsterdam
11dec
Workshop
Body workshop: zelfacceptatie
's Gravenzande
Moet het bij jou altijd beter en betrap jij jezelf erop dat je jezelf vaak veroordeeld? Tijdens deze workshop leer je twee lichaamsbehandelingen die je helpen om te verzachten en jezelf meer te accepteren.
21dec
Evenement
Verbonden ademen : innerlijk licht
's Gravenzande
Verbonden ademen is een eenvoudige methode die enorm krachtig werkt om ballast los te laten en terug te komen bij jezelf en jouw kracht. Deze avond op midwinter staat in het teken van innerlijk licht.
Coaching - Diverse Coaching
Praktijk Beelddrager transformational life (style) coaching
Utrecht
TRANSFORMATIONAL LIFE (STYLE) COACHING Een vooruitstrevend, leuk en sterk coaching programma voor volwassenen. Toepassingsgebieden: gezondheid, persoonlijke ontwikkeling (emotioneel, mentaal, spiritueel), relaties, woonsituatie, werk, finan
Coaching - Diverse Coaching
Coaching en therapie
Leiden
Ik ontmoet je graag voor coaching of therapie en help je een structurele verandering te realiseren. Je kunt een kosteloze kennismaking inplannen op mijn website.
Massage
Voetreflexmassage
Deventer
Massage voor ontspanning +
30dec
Retraite
Van Oud naar Nieuw
's Gravenzande
Een dag voor jou! Vanuit inspanning naar ontspanning. Meditatie, restorative yin yoga en verbonden ademwerk
18dec
Workshop
Body workshop: familie patronen loslaten
's Gravenzande
Zie jij al op tegen kerst en alle familie stukken die omhoog komen. Tijdens deze workshop kijken we naar deze patronen. Deze structuren zitten vaak vast in het lichaam en tijdens deze dag krijg je de mogelijkheid om dit los te laten.
Therapie (diverse)
Praktijk Beelddrager Analytische Tekentherapie
Utrecht
Beelddrager helpt je bij het oplossen of verlichten van mentale, emotionele, psychosomatische en stressgerelateerde klachten. Na een succesvolle therapie heb je je zelfvertrouwen, eigenwaarde, relaties en levensomstandigheden verbeterd.
Coaching - Diverse Coaching
Petra Alemke - lichaamswerk en coaching
's-gravenzande
Petra Alemke Lichaamswerk & coaching werkt integraal: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch, alle vier zijn zij met elkaar verbonden. Wanneer er op een bepaald vlak iets uit balans is heeft dit effect op een ander vlak.