Download mijn e-book https://irenefreyja.nl/gratis-e-book-downloaden/ voor meer rust in je hoofd en

IreneFreyja
Warnsveld

IreneFreyja - praktijk voor ontstressen en ontwikkelen in zowel privé als werk situaties. Irene geeft trainingen en consulten op het gebied van stressvermindering. Onbewuste chronische stress houdt immers vele klachten in stand. Neem contact op!

IreneFreyja praktijk voor ontstressen, ontmoeten en ontwikkelen in zowel privé als werk situaties. 

Irene geeft trainingen op het gebied van stressvermindering. Onbewuste chronische stress houdt vermoeidheid en tal van andere klachten in stand. Vermoeidheid, gewrichtsklachten, darmproblemen, burn-out, hoofdpijn of piekeren... allemaal klachten die soms zomaar lijken te beginnen, en helaas niet altijd zomaar verdwijnen. Mensen met chronische stressklachten sturen onbewust signalen naar hun brein, die hun klachten in stand houden.

Irene geeft ook consulten, waarbij jij je balans kan hervinden, keuzes kan maken die voor jou goed voelen, jij je eigen kracht ervaart en weer lekker in je vel gaat zitten.

Relatiebegeleiding voor een fijne relatie waarin jullie je allebei prettig voelen. Waarbij je inzicht krijgt in de gedrags- en communicatiepatronen binnen jullie relatie en hoe deze je relatie kunnen versterken.

Als opleidingskundige en geregistreerd coach zijn er verschillende methodieken waar Irene mee werkt, waaronder Emotionally Focused Therapy (EFT), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Psych-K, familie en organisatie opstellingen en Brein Centraal Leren (BCL).

Naast haar kennis zet zij ook haar levenservaring in. Ze is geboren in 1962, getrouwd met Erik en moeder van drie volwassen zonen. Gedurende ongeveer tien jaar heeft zij binnen haar gezin veel stress ervaren door ziekte en persoonlijke gebeurtenissen. Hierdoor is zij ervaringsdeskundige geworden. Met deze levenservaring, sluit zij gemakkelijk aan bij mensen die bij haar komen voor een persoonlijk consult, relatiebegeleiding en haar trainingen volgen.

Over IreneFreyja

Ik houd van mensen! Er is niets mooiers dan mensen hun eigen kracht te laten ervaren. Zoals ik het zie heeft iedereen zijn eigen mogelijkheden, verantwoordelijkheid en keuzevrijheid. Niemand hoeft gered, want alles is in ieder mens aanwezig. Dat is waar ik graag in begeleid.

Ik werk intuïtief, luisterend naar wat er gezegd en niet gezegd wordt. Zo komen we tot de kern en daar speel ik op in.

Als opleidingskundige en geregistreerd coach zijn er verschillende methodieken waar ik mee werk, waaronder Emotionally Focused Therapy (EFT), NLP, Psych-K, familie en organisatie opstellingen en Brein Centraal Leren (BCL).

Naast mijn kennis zet ik ook mijn levenservaring in. Ik ben geboren in 1962, getrouwd met Erik en moeder van drie volwassen zonen. We hebben gedurende ongeveer tien jaar binnen ons gezin veel stress ervaren door ziekte en persoonlijke gebeurtenissen. Hierdoor ben ik ervaringsdeskundige geworden. Met deze levenservaring, sluit ik gemakkelijk aan bij mensen die bij me komen voor een persoonlijk consult, relatiebegeleiding en in mijn trainingen.

Ik maak graag kennis met je.

Hartelijke groeten, Irene Niessink


IreneFreyja

Irene Niessink

Hofweg 2
7231 BH Warnsveld

Download mijn e-book https://irenefreyja.nl/gratis-e-book-downloaden/ voor meer rust in je hoofd en