Hemel-Bed

Hemel-Bed
Amersfoort

Hemel-Bed

Een Hemel-Bed is meer dan een ecologische uitvaartkist: het is een eerbetoon
aan het leven, het lichaam en de ziel. Met de hand gemaakt door mensen van de sociale werkvoorziening, fairtrade, ecologisch en met respect voor mens en natuur.

 

Hemel-Bed is als een zacht bed met een toegankelijke vorm; volledig ecologisch en gemaakt van de mooiste materialen. Met een matras, een kussen en een dekbed erin. Zachtheid voor de dode is ook zachtheid voor de levenden.

Schoonheid troost.

 

Verlies en rouw

Het vraagt moed om voor jezelf te erkennen dat het nog niet zo goed met je gaat. Een afspraak maken is een belangrijke stap naar een toekomst waarin je verdriet hanteerbaar wordt en er ruimte komt voor nieuwe levensvreugde.

Je bent welkom. Ik begeleid je vanuit NLP, spiritualiteit en aandacht voor zingeving. 

 


 

Over Hemel-Bed


Hemel-Bed

Madelon Revermann

Manegebaan 12
3816 ad Amersfoort

Hemel-Bed

Wat doe ik nog meer?

Dans & Beweging
Contact Improvisatie
Utrecht
De Utrecht Jam is een open space in Utrecht om Contact-Improvisatie te oefenen, te dansen en in contact te verbinden met de dans van anders dansers. Elke 4 weken organiseren wij een Jam in DCU te Utrecht!
12dec
Cursus
Vrouwen opstellingen avond
Reikicentrum Zijn in Den Haag
Vrouwen-opstellingen avond Zichtbaar en voelbaar maken van patronen in jou zelf vanuit patronen in jouw vrouwenlijn. welke zijn dienden en welke mag je loslaten om volledig je eigen potentieel te leven.
Communicatie en presentatie
Online presentatie, Online netwerken
Lochem
Ik help je graag om je identiteit en eigenheid van wie je bent en waar je (onderneming/organisatie) voor staat in woord en beeld te vertalen. Te ontwikkelen tot een aantrekkelijke en professionele website of web-app.
13jan
Training
Training Bewust Beter Ademen
Hillegom
Je leert diverse ademmethoden: de verbonden ademhaling om bewuster te worden van de adem, hartcoherent ademen om je zenuwstelsel te ontspannen. Je maakt kennis met ademmethode Wim Hof en somabreathing. We werken met meridaanstrekkingen en meditatie.
Therapie (diverse)
Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven
Hillegom
In de loop van het proces zal je merken dat je innerlijke kracht groeit en je bewuster met jezelf en anderen communiceert. Dat geeft vertrouwen om je intuïtie te volgen, je vrij te voelen in je gedachten, de stappen te zetten die jou gelukkig maken.
Therapie (diverse)
Reiki, EMDR en systemisch, creatieve Coaching vanuit ❤verbindingen.
's-gravenzande (heenweg)
Ben je op zoek naar wie je van nature bent? Reiki ondersteunt je hierbij. Met creatieve en systemische coaching inzichten krijgen in jouw levensvraagstukken en daarnaast kan je voor trauma`s komen voor EMDR om dit snel en effectief op te lossen.
29dec
Workshop
Workshop Adem je Vrij
Hillegom
De workshop Adem je Vrij kan jou helpen met positieve gedachten en bijbehorende positieve energie 2024 in te gaan. Deze workshop bestaat uit twee ademsessies. 
Grafisch- en Webdesign
ZZPstudio - Webdesign, huisstijl & grafische vormgeving voor zzp-ers
Lochem
Je authentieke en inspirerende website persoonlijk geregeld! ZZPstudio is jouw professionele partner voor: domeinnaamregistratie, hosting, webdesign, cms, zoekmachine optimalisatie, digitale en grafische vormgeving van je huisstijl.
Centra voor Bewustwording
Avalon Bewust Zijn Dordrecht
Dordrecht
Ik bied een leuk en uitnodigend programma: Vrouwen Cirkels, Lichtwerk Cirkels en E-cursussen, workshops, coaching.