Bearcreek praktijk en opleiding voor sjamanisme

Bearcreek
Haarlem

Bearcreek - praktijk en opleiding voor sjamanisme In mijn praktijk bied ik je de ruimte om je (verder) te verdiepen in de sjamanistische wereld. Of je nu komt voor kennis, heling, visioen of ervaring je bent van harte welkom.

Bearcreek - praktijk en opleiding voor sjamanisme
In mijn praktijk bied ik je de ruimte om je (verder) te verdiepen in de sjamanistische wereld. Of je nu komt voor kennis, heling, visioen of ervaring je bent van harte welkom.
De verschillende activiteiten die ik bied zijn: trancedans, de zweethut, open avonden, klank healingen, individuele sessies, workshops en natuurlijk de jaartraining.

Dat je mag stralen op je pad,
Mark Hoek - Eagle Eye

Over Bearcreek

Van jongs af ben ik bezig geweest met de bedoeling en betekenis van het bestaan. Vanuit die zoektocht ben ik met diverse spirituele richtingen in aanraking gekomen, altijd op zoek naar ware kennis. 

Toen ik in 1994 in contact kwam met het sjamanisme voelde dat als thuiskomen. Gelijktijdig kwam ik in aanraking met de zweethut ceremonie. In eerste instantie werd ik vuurhoeder, daarna ben ik zelf zweethutten gaan geven. 

Mijn opleiding kreeg ik in de VS, bij spirituele leraren Black Bear en Christopher Beaver. Ik heb bij hen geleerd dat alles energie is. Dat ook je schaduwkanten eigenlijk stukken energie zijn die je in kracht om kunt zetten. Hun unieke manier van lesgeven is confronterend, humorvol en altijd op een liefdevolle wijze. Dit is een leidraad voor mijn eigen leven geworden, maar ook voor mijn manier van onderwijzen. 

Vanaf 2003 ben ik gaan trancedansen. In de training bij Wilbert Alix kreeg ik mijn eerste visioen, die richting aan mijn leven gaf. Hierna ben ik begonnen met het geven van trancedans-lessen voor groepen, iets wat ik nog steeds met ontzettend veel plezier doe. 

Vanaf 2004 ben ik mij intensief bezig gaan houden met de Susquehannock benadering, een traditie van een inheems Amerikaanse volk die, die uitgaat van je sterkste kant, de liefde voor het bestaan en de spirits. Deze heeft mij enorm geraakt en een diep vertrouwen in het bestaan gegeven. Sinds 2009 ben ik geadopteerd lid van de Susquehannock Tribe of Florida.

Dat we mogen stralen.

Mark Hoek - Eagle Eye


Bearcreek

Mark Hoek

Drielandenhoek 20
2034LV Haarlem

Bearcreek praktijk en opleiding voor sjamanisme