Maat Shiatsu

Maat Shiatsu
Beusichem

Voel je beter met iokai shiatsu! Een persoonlijke en unieke behandeling gericht op herstel, ontspanning en meer vitaliteit. Voor het verminderen van klachten aan nek, rug en schouders, darmklachten, hoofdpijn, onrust, stress en slaapproblemen.

Voel je beter met Maat shiatsu, juist nu!Shiatsu is een Japanse manuele therapie, ook wel acupressuur genoemd. Voor vele uiteenlopende klachten kun je terecht bij Maat Shiatsu: nek-, rug- en schouderklachten, slaapproblemen, onrust, overgangsklachten en nog veel meer.

Hoe ontwrichtend deze tijd kan zijn, voelen we allemaal. We hebben vaak een korter lontje, zitten niet altijd helemaal lekker in ons vel, voelen ons soms eenzaam, bij ieder kuchje de angst om ‘het’ te hebben en de zorgen om naasten. En dat alles gaat vaak letterlijk in het lijf vastzitten, waardoor er een breed scala aan klachten kan ontstaan, van schouderklachten tot slaapproblematiek, van hoofdpijn tot spijsverteringsklachten, van onrust, stress tot rugpijn en zo verder. 
Tijdens een shiatsusessie bekijken we samen in alle rust en met volle aandacht, wat u nodig hebt aan ondersteuning. De zachte invoelende shiatsu-aanraking geeft een diepe ontspanning en zorgt er voor dat vastzittende emoties vrijkomen, waardoor het lichaam en geest weer vrijer kan bewegen, wat de klachten verhelpt en veel rust en ruimte geeft.

Mijn streven met shiatsubehandelingen is dat je je bewust wordt van jouw mogelijkheden, waardoor je jezelf veel makkelijker kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je mag echter nooit afhankelijk worden van shiatsu-sessies. Ik geef daarom vaak oefeningen mee. Daarmee heb je de middelen en inzichten in handen om in te grijpen bij opkomend ongemak. 

Wil je weten wat shiatsu voor jouw kan doen, neem dan contact op, tel. 0345-841997 of bezoek mijn website. Je bent van harte welkom!
 

 

 

Over Maat Shiatsu

Mijn naam is Arine Maat en Maat Shiatsu is mijn praktijk. Al sinds 2004 verdiep ik me in shiatsu en de onderliggende filosofie. Na het behalen van het vakdiploma voor iokai shiatsutherapeut in 2008, is het zelfs mijn levensinvulling. Tot eind 2017 had ik een zeer goed lopende shiatsu-praktijk in Delft. Vanaf februari 2018 is de praktijk verhuisd naar Beusichem, waar ik deze lichaamsgerichte therapie wil inzetten voor het welzijn van de bewoners van Beusichem en omgeving.

Via cursussen zorg ik dat ik mijn technieken en inzichten verfijn en uitbreid. Shiatsu is een prachtig intens vak. Ermee bezig zijn en blijven is niet moeilijk, door de dagelijkse variatie aan vraagstukken. Ook wanneer wij elkaar ontmoeten zal er een unieke interactie ontstaan; een zoektocht naar de optimale combinatie van behandelingen, passend bij de specifieke klacht en je persoonlijke levensstijl. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten…


Maat Shiatsu

Arine Maat

Sportveldstraat 59
4112KK Beusichem

Lid van beroepsvereniging

Maat Shiatsu