Doe een relatie APK bij Carla Leutscher en kies voor een kick off bij relatietherapie

Psycholoog4-inspiration
Amstelveen

Wil je vlot een nieuwe kijk op je relatieproblemen? Wil je voorkomen dat jullie helemaal vastlopen met z’n tweeën? Dan is de ACT® Relatie APK iets voor jullie.

Een versnelling bij de start van relatietherapie Amstelveen met de relatie APK

In korte tijd krijg je inzicht in jezelf en de patronen die in jullie relatie zo gewoon zijn. De ACT APK maakt op unieke wijze relatieproblemen zichtbaar. Gevoelens die onder de oppervlakte spelen en onbekende drijfveren, die ons maken tot wie we zijn, worden helder. Voortaan ben jij je beter bewust wat mis kan gaan als de druk te hoog wordt binnen je relatie.

Onbekende mogelijkheden worden helder voor groei

Met deze Relatie APK krijg je niet alleen in beeld wat de ingesleten patronen zijn. Ook ontdek je waar de talenten, mogelijkheden en energie zitten om samen te groeien. Je ziet niet alleen jezelf op een nieuwe manier, maar je kijkt weer met nieuwe ogen naar je partner. Wat kan ieder van jullie zelf veranderen om een betere relatie te krijgen?

Je liefde verdiepen?

Relatietherapie doe je als je radeloos bent? Nee, juist liever niet. Ook als je relatie goed is, kan je deze versterken of verwijdering voorkomen. Laat je relatie niet voortkabbelen maar verdiep je liefde.

Werkwijze relatietherapie: ieder apart

Mijn werkwijze is uniek omdat ik met jullie ieder apart werk. Je kunt je partner niet veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. Als jij iets verandert in jezelf, pak je het op een nieuwe manier aan. Je gaat anders communiceren, waardoor ook je partner zich anders gaat gedragen. De dynamiek in jullie relatie verandert hierdoor en jullie nieuwe gedrag lost problemen op.

Neem gerust contact op.

Over Psycholoog4-inspiration

Carla Leutscher Psycholoog 4-inspiration in Amstelveen
Na mijn studie Medische Informatica heb ik diverse commerciële functies bij KLM en IBM gehad in de IT, Educatie en HR. Ik merkte dat ik meer wilde gaan doen wat bij mij past. En ik ben wegen gaan vinden om dit ook daadwerkelijk te gaan doen.

“Als je alleen kracht uitstraalt, bouw je een muur om je heen. Als je je open en kwetsbaar opstelt, zien mensen je kracht. ”

―quote Carla Leutscher

Wat ik anders doe dan andere coaches en psychologen is, dat ik minder kijk vanuit wat er niet goed is in je leven. Mijn kracht is om de positieve kant te belichten. Mijn grootste en belangrijkste werk is om samen te kijken: waar verlang jij naar? Wat is je droom? Het waarom van je huidige situatie is daarbij minder interessant. Want ook al weet je dat, dan weet je nog steeds niet hoe nu verder te gaan. Vanuit je verlangens is onze gezamenlijke vraag: hoe nu anders? Ik laat je zien hoe je je doel kunt bereiken. Ik verbind hierbij hoofd en hart met elkaar. Je word meer wie je van binnen uit bent.

"Eigen antwoorden vinden die voor je werken"

In de loop van de jaren heb ik mijzelf veel methoden en manieren eigen gemaakt om jou te ondersteunen. Ik leer steeds de nieuwste therapie technieken. Daarbij ligt mijn focus op dát wat werkt, hoe het anders kan. Ik werk veel vanuit de innerlijke beleving, met visualisaties, beweging van het lichaam, hypnose, analytische therapie, archetypen, psychosynthese, systeemopstellingen, mindfulness, dromen en tekeningen. Vanuit het gedachtengoed van Carl Jung. Dit gaat verder dan praten alleen, je ervaart het hoe het anders kan. Want vaak kunnen we het vanuit ons hoofd niet oplossen, dan had je het hoogstwaarschijnlijk zelf al lang opgelost. Omdat ik zoveel technieken beheers, kan ik aansluiten bij wat bij jou past. Als het maar voor je werkt!

Erkend door bijna alle zorgverzekeraars (vergoedingen via aanvullende verzekering) en uitstekende referenties.


Psycholoog4-inspiration

Carla Leutscher

Lindenlaan 75
1185 LC Amstelveen

Lid van beroepsvereniging

Doe een relatie APK bij Carla Leutscher en kies voor een kick off bij relatietherapie