Ervaar de ontspanning en energie na een Reiki Behandeling

De Zeeboezem
Den Haag

Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie geeft ontspanning en kan pijn verzachten, door de handen op het lichaam van een mens te leggen. Menselijke aanraking is het overdragen van liefde, rust, ontspanning, warmte en zorgzaamheid.

Holistische natuurgeneeswijze

Je kan de Reiki zien als een holistische natuurgeneeswijze (methodiek). Daar waar je energie geblokkeerd is, kun je deze weer vrij maken met universele energie die je overbrengt met je handen. Door deze blokkades op te heffen, kunnen de holistische niveaus weer in balans komen. 

Behandeling

Als behandelaar fungeer ik als tussenpersoon, tussen de behandelde en de universele energie. Gedurende de behandeling plaats ik mijn handen licht op het lichaam of vlakbij het lichaam in verschillende posities. (De kleding kan gewoon aanblijven). Bij de stoelbehandeling begin ik bij de schouders en bij de tafelbehandeling begin ik bij de ogen. Ik vertrouw op mijn intuïtie en laat me daardoor leiden.

Voordelen van Reiki

 • Ontspanning van lichaam en geest
 • Helpt tegen vermoeidheid
 • Geeft levenskracht => Energie
 • Neemt overmaat van stress weg
 • Geeft rust
 • Kan pijn verzachten
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Helpt bij een goede nachtrust
 • Bevordert om opgekropte emoties te verwerken en los te laten
 • Verhoogt de kans op herstel na een operatie of ongeluk
 • Betere connectie van je wie echt bent en wilt zijn (je spiritualiteit)

Mijn doel is om jou een ontspannen behandeling te geven, waardoor eventuele pijn verlicht wordt en blokkades in je lichaam opgeheft worden, waardoor je weer in balans komt en je energie vergroot en daardoor je levenskracht en de liefde voor jezelf. Dat je vanuit deze liefde voor jezelf, je mooiste en liefdevolste leven gaat leven vanuit je hart. 
 

Over De Zeeboezem

Met mijn enthousiasme en positieve en vrolijke uitstraling wil ik mensen bewust maken van een goede gezondheid op het gebied van beweging en voeding. Voeding wat je eet, drinkt en voeding wat je geestelijk (Mindset) tot je neemt en voeding tot het verkrijgen van meer energie. 

Het sterker maken van je weerstand is een must, dat realiseren wij ons allemaal de dag van vandaag. Laten we niet de kracht van het lichaam vergeten. Hoe kan jij je lichaam energieker en sterker maken? Om je vitaler te voelen. Dit heeft onder andere te maken met fitheid, conditie en levenskracht. Kortom positieve gezondheid. Met positieve gezondheid bedoel ik, dat je zingeving ervaart en vaardigheden ontwikkelt om de uitdagingen van het leven aan te kunnen.

Met gezonde & krachtige groet,

Titus Heinen


De Zeeboezem

Sabrina Mooren

Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Ervaar de ontspanning en energie na een Reiki Behandeling