Ervaar de ontspanning en energie na een Reiki Behandeling

De Zeeboezem
Den Haag

Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie geeft ontspanning en kan pijn verzachten, door de handen op het lichaam van een mens te leggen. Menselijke aanraking is het overdragen van liefde, rust, ontspanning, warmte en zorgzaamheid.

Holistische natuurgeneeswijze

Je kan de Reiki zien als een holistische natuurgeneeswijze (methodiek). Daar waar je energie geblokkeerd is, kun je deze weer vrij maken met universele energie die je overbrengt met je handen. Door deze blokkades op te heffen, kunnen de holistische niveaus weer in balans komen. 

Behandeling

Als behandelaar fungeer ik als tussenpersoon, tussen de behandelde en de universele energie. Gedurende de behandeling plaats ik mijn handen licht op het lichaam of vlakbij het lichaam in verschillende posities. (De kleding kan gewoon aanblijven). Bij de stoelbehandeling begin ik bij de schouders en bij de tafelbehandeling begin ik bij de ogen. Ik vertrouw op mijn intuïtie en laat me daardoor leiden.

Voordelen van Reiki

 • Ontspanning van lichaam en geest
 • Helpt tegen vermoeidheid
 • Geeft levenskracht => Energie
 • Neemt overmaat van stress weg
 • Geeft rust
 • Kan pijn verzachten
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Helpt bij een goede nachtrust
 • Bevordert om opgekropte emoties te verwerken en los te laten
 • Verhoogt de kans op herstel na een operatie of ongeluk
 • Betere connectie van je wie echt bent en wilt zijn (je spiritualiteit)

Mijn doel is om jou een ontspannen behandeling te geven, waardoor eventuele pijn verlicht wordt en blokkades in je lichaam opgeheft worden, waardoor je weer in balans komt en je energie vergroot en daardoor je levenskracht en de liefde voor jezelf. Dat je vanuit deze liefde voor jezelf, je mooiste en liefdevolste leven gaat leven vanuit je hart. 
 

Over De Zeeboezem

Sabrina Mooren is mijn naam, geboren in Colombia en vanaf mijn 4e maand opgegroeid in Nederland. 
Je kan mij omschrijven als een vrouw die in het leven staat. Doordat ik veel geduld heb, een rustige, open uitstraling, creatief en enthousiast ben, sta ik open voor elk uitdaging, zowel privé als in het werk. 

Het helpen en zorgen voor, is een eigenschap die in mij zit. Daarbij vind ik vrijheid erg belangrijk. De vrijheid hebben om te doen wat je echt leuk vindt vanuit je hart. Een goede gezondheid en vitaliteit is voor mij ook een belangrijke waarde, omdat je uithoudingsvermogen daardoor verbetert en je energie (levenskracht) daardoor vergroot. 

Belangrijkste wat ik tijdens mijn levenspad heb geleerd, is de liefde in jezelf te vinden en voor jezelf te hebben. Waardoor je echt voor jezelf zorgt. Om andere mensen te kunnen en willen helpen, is het belangrijk om eerst goed voor jezelf te kunnen zorgen in welke situatie ook. Moed en inzicht is hierbij van essentieel belang. De moed om echt naar je hart te luisteren en vandaar uit het inzicht te krijgen van, wat je echt wilt. Het bewustwordingsproces noem ik het.

Tijdens mijn levenservaring en het werken in het bedrijfsleven en de winkel, heb ik veel kennis opgedaan van de mens. Ieder mens is uniek en bijzonder. Daarom heb ik De Zeeboezem opgericht. Ik wil mensen energie geven, helpen en de juiste handvatten meegeven om vanuit welke situatie ook, vanuit hun hart hun mooiste en liefdevolste leven te gaan leven. 

 


De Zeeboezem

Sabrina Mooren

Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Ervaar de ontspanning en energie na een Reiki Behandeling