Reiki behandelingen en Reiki oefenavonden en Reiki cursussen

Praktijk In Balans
Amersfoort

Bij een Reiki behandeling komen blokkades in het lichaam weer in beweging en kunnen fysieke klachten daardoor verdwijnen. Je kunt hierbij denken aan hoofdpijn, rug of buikklachten, maar ook kneuzingen of herstel processen na operaties of burn out.

In 2008 heb ik Reiki voor het eerst als waardevol ervaren voor mijzelf. Zo waardevol dat ik besloot dit naast mijn werk als therapeut en meditatie trainer ook voor mijn clienten te gaan inzetten. Daarom heb ik me in de loop der jaren verrijkt met Reiki I, II en III. Naast losse Reikibehandelingen geef ik ook Reikibehandelingen in serie voor specifieke klachten en Reiki in combinatie met therapie sessies (geintegreerde behandelingen). Reiki en coaching combineer ik graag omdat het lichaam een zeer zuiver instrument is en ongecensureerd antwoorden geeft op vragen die we soms met het hoofd moeiijker kunnen ontdekken, of aanvaarden.

Bij een Reiki behandeling komen blokkades in het lichaam weer in beweging en kunnen fysieke klachten daardoor verdwijnen. Je kunt hierbij denken aan hoofdpijn, rug of buikklachten, maar ook kneuzingen of herstel processen na operaties of burn out problematiek. Ook psychische klachten of blokkades kunnen op milde wijze in stroming komen en zo ondersteun je je processen (met of zonder therapeutische begeleiding).

Een Reiki behandeling bij mij wordt liggend gegeven op een massage tafel en je hebt daarbij gewoon gemakkelijk zittende kleding aan. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur.Clienten geven aan na de behandeling een algehele ontspanning te ervaren,en daarnaast vaak ook een energie boost die soms wel enkele dagen aanhoudt. Kom je langs voor een kennismaking?

Over Praktijk In Balans


Praktijk In Balans

Lucienne de Zeeuw

Bakboord 27
3823TB Amersfoort

Reiki behandelingen en Reiki oefenavonden en  Reiki cursussen