Psychosociaal Energetisch Psycholoog


Nijmegen

Welkom, ik ben Tineke Terken, Psychosociaal Energetisch Psycholoog

Functioneer je op hoog cognitief niveau en zou je je meer willen verbinden met je intuïtie? 
Wil je meer ruimte maken voor onderliggende vraagstukken met betrekking tot zingeving, bezieling en bevlogenheid? 
Zou je beter op je ‘gut feeling’ willen vertrouwen en ontdekken hoe deze je belangrijke informatie kan bieden om meer holistisch in het leven te staan?

Kom dan eens op gesprek.

Met persoonlijke aandacht kijk ik met jou waar je vastloopt in je werkend en/of privé leven. Ik vind het belangrijk dat je je gehoord voelt en dat er ruimte is voor jou om open te kunnen spreken over wat er speelt. Samen gaan we onderzoeken waar je blokkades zitten, zowel in je (energetisch) lichaam als in je hoofd (gedachten) en hoe je deze kunt doorbreken. Dit zodat je weer een gebalanceerde verbinding tussen je cognities en je intuïtie kunt maken. Hiermee creëer je een gezonde basis voor kwalitatief leven met meer bezieling. Ik maak ruimte voor je met aandacht en zonder oordeel. In mijn praktijk kun je jezelf zijn en geef ik je richting, zodat je uiteindelijk zelf weer verder kunt!

Voel je welkom.

Warme groet,
Tineke

Over

Ik ben Tineke, 35 jaar en samen met mijn vriend en twee katten woon ik in het prachtige Den Bosch. De afgelopen 10 jaar heb ik als psycholoog in diverse settings (oa revalidatie en arbeidsreïntegratie, onderwijs, specialistische GGZ en 1e lijns fysiotherapie) gewerkt, van waaruit ik een holistische visie op persoonlijke begeleiding heb ontwikkeld. Zowel via persoonlijke ervaringen in mijn leven, als via bij- en nascholing heb ik inmiddels een flinke 'toolbox' opgebouwd waarmee ik jou kan ondesteunen bij jouw vragen. Neem gerust contact op voor meer informatie!


Psycholoog Tineke

Tineke Terken

De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Psychosociaal Energetisch Psycholoog