Overzicht en ruimte in je huis!

OpruimcoachGeske
Zwijndrecht

Rust, ruimte en overzicht in je huis, financiën en in je hoofd!

Wil je graag weer overzicht in je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Merk je dat je administratie je te veel wordt? Kondigt zich een grote gebeurtenis aan zoals een geboorte, verhuizing of word je overvallen door een scheiding of verlies van dierbare of je zou juist rust in je hoofd willen? Kortom je overziet de situatie niet meer.

Ik help je graag bij
- het opzetten en organiseren van je huis
- het opzetten en ordenen van je administratie
- het vinden van rust en ruimte in je hoofd

Ik help je met liefde naar rust, ruimte en overzicht in je huis en in je hoofd. Ik help je keuzes te maken zodat je huis weer je thuis wordt. Een thuis waarin jij gelukkig bent, zodat jij kan genieten van het leven en weer vooruit durft te kijken. Vanuit mijn ervaring met autisme en ADHD problematiek kan ik je wellicht helpen met jouw gezin.

Wil je graag samen met mij aan de slag, of wil je mij gewoon wat vragen stellen?

Mail of bel me om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis. In een uurtje kunnen we elkaar beter leren kennen. Natuurlijk kun je tijdens het kennismakinggesprek ontdekken of je het fijn vindt om met mij samen te werken. Een goed gevoel is erg belangrijk. Je kunt me vragen stellen en vertellen waarmee je graag geholpen wilt worden.

Samen stellen we een doel waarmee we kunnen beginnen.

Liefs, Geske       

Over OpruimcoachGeske

Mijn naam is Geske Bertram.

Een vrolijke, opgeruimde en positieve vrouw en trotse moeder van drie zonen. Onder de naam ‘OpruimcoachGeske’ ben ik sinds 2016 bezig om mensen te helpen met problemen in- en rondom het huis, en in het gezin.

De beste hulp is hulp op maat. Niks volgens het boekje, maar gewoon zoals jij het fijn vindt. Zo krijg je een persoonlijke oplossing, zodat je straks vanuit jezelf weer het leven kan oppakken

Vraagjes? Stel ze gerust!

Liefs, Geske. 


OpruimcoachGeske

Geske Bertram

Cort van der Lindenstraat 87
3332 CG Zwijndrecht

Lid van beroepsvereniging

Overzicht en ruimte in je huis!