BodySwitch Leiden

BodySwitch Leiden
Leiden

BodySwitch Leiden: op natuurlijke wijze weer gezond. Orthomoleculair kPNI therapeuten Nienke van der Giessen, Petra Hoek en Margot Lodewijk richten zich op het aanpakken van de oorzaak van de klachten, om weer gezond en fit in het leven te staan.

BodySwitch Leiden: op natuurlijke wijze weer gezond

Chronische buikklachten, burn-out, overgewicht, hormonale disbalans, gedragsklachten bij kinderen… Veel aandoeningen lijken niet op te lossen, maar zijn dat vaak wel. BodySwitch Leiden helpt volwassenen en kinderen om op natuurlijke wijze hun gezondheid weer terug te krijgen én te houden.

Orthomoleculair kPNI therapeuten Nienke van der Giessen, Petra Hoek en Margot Lodewijk richten zich op het aanpakken van de oorzaak van de klachten, zodat mensen weer gezond en fit in het leven kunnen staan. Zij doen dit met een intensief behandeltraject: “Hierbij maken wij gebruik van gespecialiseerd onderzoek. Bovendien is het persoonlijke behandelplan een ‘totaalplan’ met vier pijlers: voeding, beweging, mindset en suppletie.”

Wie kunnen wij helpen?

“Wij zijn er voor iedereen met (chronische) klachten. En voor mensen die preventief willen werken aan het behoud van hun gezondheid. Vanuit onze eigen achtergrond hebben we een aantal specialisaties: hormonale klachten bij vrouwen, overgewicht, (pre)diabetes type II, burn-out (privé en op het werk) en verbetering van gedrag bij kinderen met ADHD of autisme.”

Wat houdt een orthomoleculaire kPNI therapie in?

“Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (PNI) is een interdisciplinaire gezondheidswetenschap die in Amerika is ontwikkeld. kPNI combineert niet alleen wetenschappelijke kennis van psychologie, neurologie en immunologie, maar betrekt ook endocrinologie, orthomoleculaire voeding, bewegingswetenschap, sociologie en evolutiebiologie in de behandeling.”

Meer informatie of een afspraak maken? Contact ons via leidenbodyswitch of 088-0102310, of kijk hiervoor op onze website: bodyswitch/leiden.

 

Over BodySwitch Leiden


BodySwitch Leiden

Margot, Nienke en Petra

Hoge Rijndijk 154
2313 KN Leiden

Lid van beroepsvereniging

BodySwitch Leiden