Psychologische veiligheid | Emotionele integriteit | Coaching | Training


Koudum

Wij helpen jou met het optimaliseren van een (mentaal) gezond leven en persoonlijke groei door personal coaching en lachtherapie. Wordt een betere versie van jezelf en werk met focus aan je zelfbewustzijn en een mooie toekomst. Tijd voor jou!

Wie ben jij in het grote geheel? Leer jezelf beter begrijpen, ontwikkel jezelf en bevorder je eigen duurzame inzetbaarheid. 

In de laagdrempelige en effectieve no nonsense coachtingrajecten een betere versie van jezelf worden. Het versterken je zelfbewustzijn en zien van mogelijkheden, zodat je een plezierig, goed en zinvol leven kunt leiden met positieve relaties en motivatie krijgt om te bereiken wat jij graag wilt. 

Psychologische veiligheid is misschien wel het best bewaarde geheim van goed presterende teams. In de teamcoaching wordt je geholpen met het zetten van de eerste stappen. Samen verder vanuit een veilige basis in een feedback & feedforward omgeving. 

In onze trajecten helpen wij in je ontwikkeling van zelfbewustzijn, identiteit bepalen, talent ontdekken en potentieel benutten. In heldere en toepasbare workshops en trainingen bieden wij handvatten om  kwaliteit te verhogen en jou het beste van jezelf (in het werk kunt) te kunnen laten zien en dromen en ambities te waar te maken. 

Over

Authentiek & integer: de kernwaarden die wij ademen en die óns richting geven! Wij vergroten het gevoel om vrijuit met elkaar te spreken en van gedachten te wisselen.

Met jarenlange ervaring als senior coach, trainer en HR businesspartner is Monique dé persoon om te sparren over de organisatie en de mens in zijn directe omgeving. Monique is met haar (internationale) ervaring een rustpunt in het hectische bestaan, een confronterende spiegel en weet mensen in beweging te krijgen. 

Als lachtherapeut weet Monique ook via de minder gebaande paden een verandering in gang te zetten daar waar lachen zonder reden niet meer mogelijk lijkt.  


Bergstra & Van Maalsen | The Human Factor

Monique Van Maalsen

Havenkade 8
8723 XA Koudum

Lid van beroepsvereniging

Psychologische veiligheid | Emotionele integriteit | Coaching | Training