Toegepast psycholoog | Organisatiepsycholoog | Psychologische veiligheid | Coaching | Training


Koudum

Voor richting en focus. Wij geven de tools, jij bepaalt de richting, samen werken we met focus aan de toekomst! Wij dragen bij aan het optimaliseren van een (mentaal) gezond leven, werkomgeving en duurzame inzetbaarheid door training & coaching.

Wie ben jij in het grote geheel? Door coaching en training helpen wij je ontwikkelen, jezelf beter begrijpen en je duurzame inzetbaarheid te bevorderen. In onze effectieve en laagdrempelige coachtingrajecten helpen wij een betere versie van jezelf te worden. We versterken je mogelijkheden, zodat je een plezierig, goed en zinvol leven kunt leiden met positieve relaties en motivatie krijgt om te bereiken wat jij graag wilt. 

Psychologische veiligheid is misschien wel het best bewaarde geheim van goed presterende teams. Wij helpen de eerste stappen te zetten om zelfstandig verder te kunnen. In onze trainingen en workshops helpen wij je in je ontwikkeling van zelfbewustzijn, identiteit, talent en potentieel. In heldere en toepasbare workshops en trainingen bieden wij handvatten om de kwaliteit te verbeteren, jou het beste van jezelf (in het werk kunt) laten zien en dromen en ambities te waar te maken. 

Over

Authentiek & integer: de kernwaarden die wij ademen en die óns richting geven! Wij vergroten het gevoel om vrijuit met elkaar te spreken en van gedachten te wisselen.

Met jarenlange ervaring als senior coach, trainer en HR businesspartner is Monique dé persoon om te sparren over de organisatie en de mens in zijn directe omgeving. Monique is met haar (internationale) ervaring een rustpunt in het hectische bestaan, een confronterende spiegel en weet mensen in beweging te krijgen. Breed opgeleid in HRM, bedrijfskunde, coaching, organisatie en klinische psychologie, een master management, cultuur en verandering en psychologische veiligheid. 

Als lachtherapeut weet Monique ook via de minder gebaande paden een verandering in gang te zetten daar waar lachen zonder reden niet meer mogelijk lijkt.  


Bergstra & Van Maalsen | The Human Factor

Monique Van Maalsen

Havenkade 8
8723 XA Koudum

Lid van beroepsvereniging

Toegepast psycholoog | Organisatiepsycholoog | Psychologische veiligheid | Coaching | Training