Help meer mensen met een online training

Online Training Girl
Amersfoort

Online Training Girl is jouw expert op het gebied van online trainen (e-learning). Ik help je om jouw training of methode aan te bieden in een krachtig, aantrekkelijk en goedlopend online programma, waarmee je nog meer mensen kunt bereiken en helpen.

Met mijn bedrijf Online Training Girl help ik jou als bewuste ondernemer om nog meer mensen te bereiken door het aanbieden van een online training (e-learning). Jouw boodschap, jouw missie, verdient (ook) een online podium, zodat je nog meer klanten krijgt en kunt helpen.

Als expert op het gebied van online leren kan ik je helpen om jouw coachmethode of jouw training te vertalen naar een goedlopend online programma. Online trainen vraagt om een andere aanpak. Ik kan je helpen om ervoor te zorgen dat jouw deelnemers minder snel afhaken. Ik leer je wat er nodig is om jouw deelnemers te activeren en te motiveren, zodat ze prachtige resultaten gaan halen met jouw online training.

Natuurlijk help ik je ook met de techniek en met het bouwen van jouw online leeromgeving. En ik denk met je mee over een goed promotieplan, zodat jouw online training niet op de plank blijft liggen. Samen zorgen we dat jouw online training er komt en dat je er veel mensen mee gaat helpen!

Over Online Training Girl

Hallo, ik ben Floor Schuttevaer en met mijn bedrijf Online Training Girl help ik ondernemers met een missie om die verder uit te dragen met een online programma (e-learning). Ben jij een trainer of een coach en heb je een mooie methode, dan kan ik je helpen om die te vertalen in een online training.

Met mijn achtergrond als Opleidingskundige kan ik heel goed inhoudelijk met je meedenken om ervoor te zorgen dat jouw boodschap ook online goed overkomt. Het is belangrijk dat jouw online programma op de juiste manier wordt ontwikkeld, zodat jouw deelnemers ook echt aangehaakt blijven en mooie resultaten halen. Daar kan ik je mee helpen.

Ik help je niet alleen met het bouwen, maar ook met de inhoud en met de promotie. Samen zetten we een aantrekkelijke online training neer waarmee jij nog meer het verschil kunt maken. Je kunt nog meer mensen helpen. Jouw boodschap verdient (ook) een online podium.
Kijk voor meer informatie op onlinetraininggirl of mail op


Online Training Girl

Floor Schuttevaer

Bisschopsweg 39
3817 BR Amersfoort

Help meer mensen met een online training