Ontspanning voor kinderen en volwassenen

Praktijk Anneke Stuij
Lochem

Anneke is van oorsprong fysiotherapeut. Ze heeft altijd gewerkt vanuit een holistische visie: lichaam en geest zijn één, healing komt van binnenuit en gaat veel verder dan behandeling van symptomen. Ze werkt al tientallen jaren als ontspanningstherapeut met kinderen en volwassenen met een combinatie van reguliere en holistische methodes.

Ze werkt met massage, reflexzonemassage en Reconnective Healing. Gericht op ontspanning en welzijn van de klant. Ze geeft sessies voor volwassenen en kinderen.

Anneke geeft massage bij bedrijven. Langdurig werk in dezelfde houding geeft bij veel mensen lichamelijke klachten. Massage, oefeningen en advies kunnen deze klachten verlichten.

Wil je weten of Anneke je kan helpen? Neem dan contact met haar op via mail of telefoon.

Over Praktijk Anneke Stuij

Anneke Stuij is natuurgeneeskundig therapeut (van oorsprong fysiotherapeut). Ze heeft tientallen jaren gewerkt met kinderen en volwassenen met een combinatie van reguliere en holistische methodes.
"In mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik geleerd hoe fantastisch ons lichaam in elkaar zit. Het “weet” wat het moet doen om weer in balans te komen. Genezing komt van binnenuit. Denk maar aan het herstel van een eenvoudige snijwond."
[endif]

Anneke helpt kinderen van alle leeftijden en volwassenen om meer gezondheid, rust en zelfvertrouwen te ervaren in hun dagelijks leven door de lijfelijke spanningen te verminderen of weg te nemen. Innerlijke rust geeft meer geluksgevoel en ruimte voor zelfontwikkeling.[endif]Bijvoorbeeld als hun kind vaak boos, verdrietig of moe is, slecht slaapt of buikpijn heeft als het naar school gaat. Ze helpt het kind om meer in balans te komen.

We worden allemaal uitgedaagd in tijden van verdriet, zorgen, ziekte en pijn. Ik kan kinderen en volwassenen helpen aan meer rust in hun hoofd, als ze problemen ervaren of overbelast zijn. Bijv. bij huilbaby's, kinderen die niet lekker in hun vel zitten, volwassenen die last hebben van vermoeidheid, overbelasting, spanningen of onzekerheid.

Als mensen aan het eind van hun leven terugkijken, beschouwen ze een goede familieband vaak als het allerbelangrijkste in hun leven. Meer gezondheid en plezier in je dagelijkse leven en praktische hulp voor zelfredzaamheid geven daarvoor een goede basis.

Een fijne tijd met je naasten is een fantastisch geschenk voor de rest van het leven. Dat gun ik iedereen!


Praktijk Anneke Stuij

Anneke Stuij-Stegehuis

Torenmolenlaan 84
7241 VM Lochem

Lid van beroepsvereniging

Ontspanning voor kinderen en volwassenen