Darmklachten | Kinderwens | Lekker in je vel vanuit een gezonde buik vanuit natuurgeneeskunde

Praktijk de Groeisprong
Culemborg

In mijn praktijk kun je terecht voor orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie. Ik heb een specialisatie op het gebied van darmklachten en de eerste 1000 dagen van je baby.

Wist je dat veel lichamelijke en emotionele klachten vanuit je darmen starten? Dan heb ik het niet alleen over diarree en verstopping, maar ook over eczeem, allergie, vermoeidheid en depressie. Met darmtherapie kijk ik naar de gezondheidstoestand van jouw darm, vaak met behulp van ontlastingsonderzoek, en vervolgens ga je met voeding, supplementen en tips voor je  lifestyle aan de slag.

Heb jij last van:
* buikpijn en darmklachten
* huidklachten
* depressieve klachten
* verteringsklachten
Of denk je dat je misschien op voeding reageert en wil je dit tot op de bodem uitzoeken?

Blijf er niet mee lopen, maak een afspraak!

Wist je dat in de eerste 1000 dagen van jouw kind, vanaf de conceptie, de blauwdruk wordt gelegd voor een goede gezondheid? Vanaf het moment dat je een kinderwens hebt, kun je toewerken naar een optimale situatie om je kind een goede gezondheidsstart te geven.

Je kunt bij me terecht wanneer je een (onvervulde) kinderwens hebt en op natuurlijke manier zwanger wilt worden. Ook wanneer je al in een medische traject zit om zwanger te worden.Wanneer jij of je partner allergisch zijn of darmklachten hebben bijvoorbeeld, wordt de kans groter dat je baby hier ook last van krijgt. Tijdens je zwangerschap kun je hier preventief nog heel veel in doen en hierbij begeleid ik je graag. Want: een gezonde moeder (en vader!), een gezonde baby, een vitaler leven.

Tot ziens in de praktijk!

 

Over Praktijk de Groeisprong

Mijn missie: je ondersteunen bij het onderhouden van je gezondheid en vitaliteit op een natuurlijke wijze.
Mijn passie: de beste start voor kind en ouder.


Praktijk de Groeisprong

Claudia van Wezel

Eikeboom 35
4101 VA Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Darmklachten | Kinderwens | Lekker in je vel vanuit een gezonde buik vanuit natuurgeneeskunde