BACK 2 earth - vitaal, gegrond & kern-gezond

Back 2 Earth
Nieuw-vennep

Wil je weten of Back2Earth ook voor jou kan werken en/of wil je een afspraak maken, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met chrissie: Back2Earth wechelerveld 2 2151 jb nieuw-vennep 0252-769017

Gezond zijn en voluit kunnen leven - dat wil ieder mens. Een belangrijke voorwaarde daarvoor is dat we lichamelijk, emotioneel, psychisch en spiritueel in balans zijn. Door allerlei oorzaken is die balans echter vaak ver te zoeken. In mijn praktijk Back2Earth gebruik ik methoden om mensen weer in balans te brengen en zo te helpen hun levenskracht terug te winnen.

In de loop der tijd hopen zich afvalstoffen in je lichaam op, die je vaak niet gemakkelijk meer kwijtraakt. Ze kunnen de oorzaak zijn van allerlei klachten van vermoeidheid en hoofdpijn tot gewrichtsklachten of eczeem. De CORE-methode is een gemakkelijke en pijnloze manier om het lichaam te helpen deze afvalstoffen op te ruimen en de cellen te zuiveren.Dit gebeurt door middel van metingen op de meridianen van de hand met het dr. Voll bio-resonantie apparaat. De meting geeft aan waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en hoe die balans kan worden hersteld. Aan de hand hiervan wordt bepaald welke homeopatische korrels nodig zijn om het lichaam weer in evenwicht te brengen.

Over Back 2 Earth

Mijn naam is Chrissie van Haeringen. Sinds juli 2017 bestaat Back2Earth, mijn praktijk in de natuurgeneeskunde. Daarmee is mijn grootste DROOM werkelijkheid geworden! Ik zie het als mijn ‘levenstaak’ om ‘the world a better place’ te maken door er te ZIJN voor mijn medemens, door ‘n luisterend oor en een helpende hand te bieden, daar waar mensen klem lopen of het leven hen zwaar valt, om weer verder te kunnen, hun eigen kracht  te herwinnen en hun balans terug te vinden -> ik zet hiertoe met succes de CORE-methode in.

Naast mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut ben ik al jaren met gigantisch veel plezier werkzaam als senior purser  bij onze nationale luchtvaartmaatschappij. Ik ben de trotse moeder van vijf práchtige zonen uit twee inmiddels ontbonden huwelijken. In 2015 ontmoette ik de liefde van mijn leven en sindsdien heb ik een relatie met en ben ik nog steeds hevig in love met de MAN die mijn leven compleet maakt!


Back 2 Earth

Chrissie van Haeringen

Wechelerveld 2
2151 JB Nieuw-vennep

BACK 2 earth - vitaal, gegrond & kern-gezond