Preventie & herstel bij stress, burnout, moeheid

Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid
Dronten

Last van stress, moeheid, spijsverteringsproblemen, slaapproblemen, rugklachten, burn-out of gewoon overspannen? Maak een afspraak. Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid | Dronten |Marlous de Klerk

Wil je je op een natuurlijke manier weer gezond en energiek voelen?
Dan kan ik je hierin ondersteunen. Tussen het groen en met uitzicht op de landerijen staat mijn Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid. Hier vind je rust en weldadigheid. In mijn Praktijk behandel ik mensen met uiteenlopende klachten. Van burn-out, rugpijn, hoofdpijn, moeheid, slaapproblemen tot spijsverteringsproblemen. Uiteraard kun je ook terecht voor een preventief consult. Denk hierbij aan gezondheidsadviezen tijdens de zwangerschap. Centraal staat de harmonie herstellen tussen lichaam en geest, bewustwording van wat je lichaam je probeert te vertellen en hoe je je lichaam kan ondersteunen bij herstel.

Over Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid

Mensen helpen met een gezondere levensstijl dat is mijn missie.
Als natuurgeneeskundige en orthomoleculair therapeut ga ik samen met je kijken naar de oorzaak van je klachten, in plaats van symptoombestrijding. Voeding is de basis in mijn behandelaanpak.

Ik ben als therapeut ingeschreven bij beroepsvereniging NWP waardoor een (deel)vergoeding mogelijk is bij de zorgverzekeraar voor particulieren. Op marlousdeklerk/tarieven kun je precies zien wat welke verzekeraar vergoed.

“Marlous weet je op haar eigen rustige manier je aan het denken te zetten en met praktische hulpmiddelen weer op de goede weg te brengen.” (Quote cliënt)


Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid

Marlous de Klerk

Rendierweg 18
8251 PD Dronten

Lid van beroepsvereniging

Preventie & herstel bij stress, burnout, moeheid