Plant-Aardig

Plant-Aardig
Leiden

Plant-Aardig natuurbeleving en educatie, voor wildplukwandelingen, proeverijen, kookworkshops, meditatieve wandelingen met natuuractiviteiten en meer....

Plant-Aardig natuurbeleving & educatie is voor iedereen die zich meer wil verbinden met de natuur. Dat kan op verschillende manieren: wildplukwandelingen laten zien hoeveel eetbaars er in onze directe omgeving groeit, meditatieve wandelingen met het leggen van een natuurfiguur laten je weer op een hele andere manier naar de natuur kijken. Wees welkom op een van de activiteiten die Plant-Aardig organiseert, voor jong en oud!

Over Plant-Aardig


Plant-Aardig

ellis grootveld

Lage morsweg 56
2332XD Leiden

Plant-Aardig

Wat doe ik nog meer?

Mindfulness & Compassie
Kind & Aandacht - Mindfulness & Coaching voor kinderen
Naaldwijk
Kind & Aandacht biedt mindfulness trainingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd en jongeren tot 18 jaar. Omdat je de golven niet kunt stoppen, maar je wel kunt leren surfen.
Homeopathie
Klassieke homeopathie, Bioresonantie & Orthomoleculaire therapie
Lisse
Homeopathie is een natuurlijke, veilige en duurzame manier om je gezondheid te verbeteren of te ondersteunen. Homeopathische geneesmiddelen zijn niet schadelijk voor het milieu, wordt nooit op dieren getest en je kunt er niet aan verslaafd raken.
Coaching - Diverse Coaching
Jong TALENT coach | Speel het spel en.......ontdek wie je bent !!
Delft
Het spel jong TALENT is een ontdekkingsreis vanuit een positieve benadering. Wie ben ik? Wat wil ik? en waar ga ik naar toe? Een bewustwordingsspel, niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart. Weet jij wat je kwaliteiten zijn?
Bioresonantie
Bioresonantie (OBERON/MORA), Klassiek homeopathie & orthomoleculaire therapie
Lisse
Bioresonantie, ook wel electro-acupunctuur genoemd, is gebaseerd op de Chinese geneeswijzen en kan verstoringen en belastingen in het lichaam meten en behandelen.
Coaching - Kindercoaching
Kindercoach | Met Stip geloven in je eigen kunnen!
Delft
Elk gedrag heeft een positieve intentie. Het kind wil iets vertellen met zijn/haar gedrag. Maakt u zich ongerust of belemmert het gedrag de ontwikkeling van uw kind? Ik bied hulp in welzijn en gedrag, huiswerk en RT. Ook bij u thuis en op school.
Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire therapie, Klassieke homeopathie & bioresonantie
Lisse
Orthomoleculaire therapie is kort gezegd: het rechtzetten van moleculen. Wanneer de moleculen recht staan, kan het systeem weer optimaal functioneren.
30aug
Training
Mindfulness lessen voor kinderen - 8 weekse training, 1 uur les per week
Naaldwijk
JE KUNT DE GOLVEN NIET STOPPEN, MAAR JE KUNT WEL LEREN SURFEN Door mindfulness beoefening kunnen kinderen beter leren om te gaan met alle prikkels die zij te verwerken krijgen. Hierdoor zullen zij meer rust, veerkracht en zelfvertrouwen ervaren.
Coaching - Kindercoaching
Kind & Aandacht - Mindfulness & Coaching voor kinderen
Naaldwijk
Kind & Aandacht biedt toegankelijke, kortlopende, 1-op-1 coaching voor kinderen in de basisschoolleeftijd en voor pubers. Met speelse en krachtige methodieken help ik kinderen meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun zelfvertrouwen te vergroten.
Dans & Beweging
Biodanza, de dans van het leven
Den Haag
Tijdens een Biodanza workshop word je je meer bewust van je eigen gevoel. Door de Biodanza groeit diep van binnenuit het gevoel dat je helemaal ok bent en dat je er mag zijn en van waarde bent! Danservaring en/of ritmegevoel en conditie is niet nodi