Creatieve Therapie, Herstel eenheid denken, voelen & handelen

De Helende Creatieve Reis, 19 dagen, 23 januari 2021
Groningen

Het bijzondere van ademmeditatie is dat denken, voelen en handelen één worden waardoor je voorbij oordelen, angsten en pijn komt en de heelheid in jezelf vindt. Pijn kan op een zachte manier smelten en wat verhard is kan weer stromen.

Creatieve Coaching/Therapie
& Innerlijke Heling

Wat we niet durven voelen, heeft de neiging om zich vast te zetten. Er
kunnen lichamelijke klachten ontstaan we vaak 'ziekte' noemen. Het kan ook emotionele pijn zijn of energie die we lange tijd niet met onze aandacht hebben kunnen bereiken en stil is komen te staan. Bijvoorbeeld na een intensieve periode, een overweldigende ervaring of een trauma dat ineens loskomt. Nu het lichaam emotionele pijn of fysieke klachten voelbaar maakt, kan dat een signaal zijn om te voelen wat toen niet kon. 

Creatieve Coaching / Therapie,
Zijns-georiënteerd & Zelfhelend

Door de emotionele pijn en de fysieke klacht te verklaren en te analyseren
kunnen we nog meer verdwalen. Het bijzondere van creatieve coaching & therapie is dat denken, voelen en handelen weer met elkaar worden verbonden door beeldend te werken. Door deze verbinding ontspan je en kom je in je eigen tempo bij je eigen waarheid en oorspronkelijkheid. In dit deel van jezelf, ervaar je jouw eigen heelheid waar (getraumatiseerde) pijn op een zachte manier kan smelten. Aspecten van jezelf gaan weer stromen en worden geïntegreerd. Je aandacht is verplaats van overleven naar het leven. Een heelheid die in ieder mens aanwezig is, wat je ook hebt meegemaakt. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken om gratis kennis te maken. 
Bedrijven kunnen een tarievenlijst opvragen voor coaching & training.
donnahuizenga

 

 

Over De Helende Creatieve Reis, 19 dagen, 23 januari 2021

Donna Huizenga is kunstenares en creatief therapeut. Zij heeft een methodiek ontwikkeld waardoor je voorbij het denken in goed en slecht komt. Door de gerichtheid op je oorspronkelijke vrije natuur, los van je geschiedenis en je verleden, biedt zij je een structuur waarin je eigen waarheid in beelden kan uitdrukken. Met gevoel- en behoeftenkaarten kun je zelf woorden geven aan de beelden en hiervan gedichten of verhaaltjes maken als je dat wilt. Vooral mensen met (emotioneel) misbruik als achtergrond hebben baat bij deze vorm van creatieve therapie doordat je helemaal zelf je eigen keuzes kan maken. Keuzes gericht op het beste in jezelf, je zijnsaard, je universele liefde van 'Zijn' die je bent. 

Naast creatieve therapie begeleidt Donna mensen met een PGB.
Neem gerust vrijblijvend contact op als je vragen hebt.

Groet Donna HuizengaT : 0640414236
E : kunsthome
W: universeelcoachen

 

 


Creatieve Coaching & Therapie

Donna Huizenga

Oude Boteringestraat 63 a
9712 GE Groningen

Lid van beroepsvereniging

Creatieve Therapie, Herstel eenheid denken, voelen & handelen