Anugrah - mind and meditation

Anugrah - mind and meditation
Diemen

Ontspanning brengt meer balans in je leven, rust in je hoofd en energie in je lijf. Ontspannen is een kunst en geen passiviteit. Anugrah richt zich op zelfonderzoek door middel van yin yoga en meditatie.

In de asana's van yoga vind je lichaam en je geest zowel rust als onrust. Deze onrust voelen, accepteren en soms begrijpen brengt juist rust hoe tegenstrijdig dat ook klinkt.

Doordat je bij yin yoga ca. 3-5 minuten in een asana (houding) blijft, versterk en versoepel je je bindweefsel en gewrichten. Ook helpt yin yoga bij het oefenen van stilte in je hoofd, ademhaling en lichaam.

Elke zondag geef ik yin yoga in De Pastorie in Diemen van 10.00-11.15 uur. Graag eigen mat meenemen. Graag vooraf aanmelden via 0615932341.  

Over Anugrah - mind and meditation

Ik ben moeder van 2 tieners, ondernemer sinds 2012 en vervul nog vele andere rollen. Ik ben graag buiten en het liefst in de buurt van het strand, vooral wanneer het -3 graden is, het sneeuwt en de zon schijnt. Ik houd van tai chi en yoga maar ook van hardlopen en dansen.

Ik drink liters kruidenthee maar ook zwarte koffie. Een wijntje bij de uitgebreide warme lunch is welkom, maar een seizoensbiertje mag ook.

Ik houd van festivals en gezelligheid maar ook van afzondering en rust. Ik heb werkervaring opgedaan en opleidingen gevolgd op het gebied van HR, gezondheidsmanagement en coaching.

Soms raak je jezelf een beetje kwijt en heb je behoefte aan begeleiding om (weer) in balans te komen.

Voel je dan welkom om een afspraak te maken.

 


Anugrah - mind and meditation

Gladys Brunings

Prinses Marijkestraat 59
1111 EJ Diemen

Anugrah - mind and meditation