Mediator & Coach

Eigen Wijsheid Mediation
Noordwijk

Ben je beland in een conflict en wil je rust, duidelijkheid en eigen keuzes maken? Ik help je graag verder. Ik richt mij op families in de breedste zin van het woord, in zowel privé als zakelijke kwesties. "Breng je Eigen Wijsheid in".

De gevoeligheid en de dynamiek van familiebanden vraagt om een speciale expertise en die heeft Eigen Wijsheid Mediation in huis.

Willen jullie scheiden, is er onenigheid over een nalatenschap, onrust binnen het familiebedrijf, een ruzie binnen het gezin of familie, of speelt er iets anders?
Ik stimuleer jullie naar wensen en belangen te kijken, je Eigen Wijsheid in te brengen en naar een oplossing op zoek te gaan die voor jullie beiden passend is.
 
Mediation is de laatste jaren steeds populairder geworden als methode om conflicten op te lossen. Niet alleen omdat het tot een beter en bevredigender resultaat leidt, maar ook omdat het goedkoper en vele malen sneller is dan naar de rechter gaan. Met elkaar in plaats van strijden tegen elkaar.

"Van hard tegen hard naar hart tegen hart".

Over Eigen Wijsheid Mediation

Mijn naam is Angela Bruins.

Ik wil, als zelfstandig mediator, een verschil maken in jullie leven. Ik geloof zo in deze vorm van conflictbemiddeling, met name als het jullie persoonlijk raakt.
Mijn talent is het doorzien van wat er speelt en door als gevoelsmens verbinding en beweging te brengen die voor jullie passend is. Met verdiepende vragen, oog voor communicatie en onderliggende emoties, stimuleer ik jullie om zelf met oplossingen te komen die er voor jullie toe doen.

Jarenlang heb ik met plezier een carrière opgebouwd in het bedrijfsleven. Eerst actief in de arbeidsbemiddeling en hier ook mogen ervaren hoe het is om in een familiebedrijf werkzaam te zijn, als dochter van een ondernemer. Na mijn functie, als manager sales en klantenservice bij een grote uitgeverij, heb ik het roer omgegooid.

Tijdens een intensief (persoonlijk) leiderschapsprogramma heb ik wezenlijke inzichten gekregen, heb ik mezelf beter leren kennen en bovenal ontdekt hoe ik in mijn kracht kan staan en mijn talent nog beter kan inzetten. Ik krijg echt een glinstering in mijn ogen als ik anderen hiermee kan inspireren. Omdat ik mijn rugzak heb kunnen vullen met waardevolle bagage, durfde ik mijn droom werkelijkheid te laten worden.


Eigen Wijsheid Mediation

Angela Bruins

Kerkstraat 17 B
2201KK Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Mediator & Coach