Maat Shiatsu, praktijk voor iokai shiatsu

Maat Shiatsu
Beusichem

Een shiatsumassage is een weldaad voor iedereen. Door de diepe ontspanning kunnen het lichaam en geest tot rust komen Zoals een cliënt eens mooi verwoordde: Elke shiatsumassage is een moment van reflectie, steun en ontspanning in een druk bestaan.

Voel je beter met iokai shiatsu!

Een shiatsumassage is een weldaad voor iedereen.
Shiatsu heeft een diep ontspannende werking, waardoor zowel het lichaam als de vaak overbelaste geest heerlijk tot rust komen.

Naast dat een shiatsumassage deze diepe rust geeft, verbetert shiatsu ook het herstellend vermogen van het lichaam. Hierdoor zal je merken dat verscheidene spanningsklachten als hoofdpijn, rugpijn, spijsverteringsklachten, onrust of slaapproblemen verminderen of zelfs verdwijnen en je jezelf een stuk energieker en meer daadkrachtig voelt.

Gun je jezelf deze diepe ontspanning? Neem dan contact op, tel. 0345-841997 of check mijn website maat-shiatsu

Over Maat Shiatsu

Mijn naam is Arine Maat en Maat Shiatsu is mijn praktijk. Al sinds 2004 verdiep ik me in shiatsu en de onderliggende filosofie. Na het behalen van het vakdiploma voor iokai shiatsutherapeut in 2008, is het zelfs mijn levensinvulling. Tot eind 2017 had ik een zeer goed lopende shiatsu-praktijk in Delft. Vanaf februari 2018 is de praktijk verhuisd naar Beusichem, waar ik deze lichaamsgerichte therapie wil inzetten voor het welzijn van de bewoners van Beusichem en omgeving.

Via cursussen zorg ik dat ik mijn technieken en inzichten verfijn en uitbreid. Shiatsu is een prachtig intens vak. Ermee bezig zijn en blijven is niet moeilijk, door de dagelijkse variatie aan vraagstukken. Ook wanneer wij elkaar ontmoeten zal er een unieke interactie ontstaan; een zoektocht naar de optimale combinatie van behandelingen, passend bij de specifieke klacht en je persoonlijke levensstijl. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten…


Maat Shiatsu

Arine Maat

Sportveldstraat 59
4112KK Beusichem

Lid van beroepsvereniging

Maat Shiatsu, praktijk voor iokai shiatsu