Ontspannen en terug in je kracht. Massages voor jong en oud.

Zentistic
Monster

Lomi Lomi massage, ontspanningsmassage, kindermassage en nog veel meer

Heerlijk ontspannende massages die nog lang doorwerken. Massages met liefde en aandacht voor jou gegeven.

Onze huid en ziel heeft het nodig om aangeraakt te worden. Massage is een manier om weer in contact te komen met ons eigen lichaam. Door aanraking wordt het knuffelhormoon oxytocine aangemaakt. Deze zorgt voor rust & kalmte. Doordat we tegenwoordig uit respect voor elkaars persoonlijke ruimte elkaar minder aanraken komt het knuffelhormoon in gedrang terwijl deze net zo belangrijk is als het eten wat we iedere dag nodig hebben. 

Verschillende massages

Je kan kiezen voor de bekende ontspanningsmassage maar ik geef ook de heerlijke Lomi Lomi massage. Een massage die is over komen waaien uit Hawaii. Een massage die intuitief en nooit hetzelfde gegeven wordt. Nog een kleine greep uit massages: hoofd(pijn)massage, buikmassage, voetmassage, Fibromyalgie massage

Kinderen

Ook kinderen hebben baat bij massages. Aanraking is net zo belangrijk als eten en onderdak. Uiteraard gebeurt dit in een veilige omgeving en mag je er als ouder bij blijven. Ik maak duidelijke afspraken en je kind is de baas. Wil je zelf ook af en toe je kind masseren? Laat het me weten. Ik kan je wat kneepjes laten zien. 

Over Zentistic

Ik weet als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te willen houden. Dat je het voor je gevoel alleen moet doen. Een eigen bedrijf, getrouwd, 3 kinderen en een aardige rugzak uit het verleden.

Toen ik 2,5 jaar geleden een burn-out kreeg kwam dat eigenlijk niet als een verrassing. Ook voor mijn omgeving niet. Maar ik wilde er gewoon niet aan. Dat overkomt mij niet. Maar laten we eerlijk zijn; een burn-out heb je niet van de een op andere dag. Dat is een heel proces en heeft een lange aanlooptijd.

Ik kwam gelukkig bij een hele lieven coach die mij weer met beide benen op de grond heeft gezet. 

Altijd al interesse in het spirituele ben ik de Reiki cursussen gaan volgen, dat was voor mij echt thuiskomen. Nu mag ik mij (Kundalini) Reiki Master Teacher noemen. Mijn tweede passie die ik heb gevonden is het geven van massages. Na verschillende cursussen en trainingen te hebben gevolgd worden mijn healings en massages intuïtief, met veel liefde en aandacht gegeven. 

Ik heb mijn pad gevonden en ben naast masseur, Reiki Master, ervaringsdeskundige (oa HSP, burn-out, (geestelijke) mishandeling) ook Holistich Therapeut in opleiding. Ik geloof dat uit alles wat je meemaakt een les te leren is. Dat je er iets positiefs uit kan halen. Misschien zie je dat niet direct, maar het is er wel. Ik help je graag om dat te ontdekken. 


Zentistic

Nina Kouwenhoven

Havenstraat 55
2681LC Monster

Lid van beroepsvereniging

Ontspannen en terug in je kracht. Massages voor jong en oud.