Massage Ontspanning Deventer

Massage Ontspanning Deventer
Deventer

Voor een ontspannende maar toch stevige massage van hoge kwaliteit, met veel zorg en aandacht, bent u bij mij aan het juiste adres. Een professionele ontvangst en een licentie gecertificeerde massage zorgen voor een beter welzijn van u en uw lichaam.

Voor een ontspannende maar toch stevige ontspanningsmassage van hoge kwaliteit, met veel zorg en aandacht, bent u bij mij in Deventer aan het juiste adres. Een professionele ontvangst, analyse van uw klachten en een licentie gecertificeerde massage zorgen voor een beter welzijn van u en uw lichaam. 

De Ontspanningsmassage, ook Wellnessmassage genoemd, is een rustige, zachte maar ook zeker stevige massage. Deze massage is gericht op de ontspanning van het hele lichaam en het bestrijden van stress, verlichten van pijnklachten en het opheffen van blokkades. Het stimuleren van de doorstroming van energie, de doorbloeding en het in balans brengen van het lichaam staan hierbij centraal.

Dit zorgt voor een diepe ontspanning en rust en is daarom een weldaad voor lichaam en geest.

Waarom een ontspanningsmassage?

  1. geeft meer energie en verbetert de flexibiliteit
  2. stimuleert een betere doorbloeding
  3. verbetert de stofwisseling
  4. versterkt het afweersysteem
  5. verlaagt de bloeddruk en verbetert de slaap
  6. vermindert angst, stress en spanning
  7. verbetert het lichaamsbewustzijn en je energie gaat beter stromen
  8. laat je er beter uitzien, omdat de conditie van je huid beter gaat functioneren

Kortom, massages zijn effectief voor jouw algehele welzijn! Verwen jezelf eens en probeer eens een (h)eerlijke massage.

Kijkt u eens op mijn website of op Facebook voor recensies van wat anderen vinden van mijn massages.

Over Massage Ontspanning Deventer

Mijn naam is Gerard van Heck en woon sinds 2001 in het mooie Deventer. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt kwam mijn ommekeer toen ik in het Deventer Ziekenhuis aan de slag ben gegaan. Daar kwam mijn gevoel en liefde naar boven om echt met mensen te werken. Het is mijn levensstijl en passie geworden om mensen zorg, aandacht, rust en ontspanning te kunnen geven. Deze liefde, zorg en aandacht heeft ertoe geleidt dat ik in 2016 gestart ben met mijn eigen massagepraktijk. Mijn intuïtieve massages zijn geheel afgestemd op uw behoefte en lichaam. Wat mijn gevoelige en gouden handen met je doen kan je lezen in het gastenboek op mijn website.


Massage Ontspanning Deventer

Gerard van Heck

Frederik van Badenstraat 11
7415 VZ Deventer

Massage Ontspanning Deventer