Loopbaancoach ☆ Studiekeuzecoach ☆ Sollicitatietrainer ☆

Rooskleurig Coaching
Uithoorn

Loopbaancoach ☆ Studiekeuzecoach ☆ Sollicitatietrainer ☆ Noloc erkend ☆Haal het beste uit jezelf, studie of werk!
  1. Als je meer uit jezelf, studie of werk wilt halen en je volgende loopbaanstap wilt zetten bijvoorbeeld een studiekeuze, beroepskeuze, beter wilt functioneren in je huidige functie of opzoek bent naar nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 
  2. Coaching, training en workshops voor particulieren, organisaties, bedrijven en scholen. 
  3. Studiekeuze advies voor jongeren van 15 tot 23 jaar. Door meer inzicht in jouw wensen, talenten en kwaliteiten vinden we de studie die bij jou past. 
  4. Loopbaan coaching. Door snel tot de kern te komen en inzicht te krijgen waar je staat, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken bepalen we de juiste richting in jouw loopbaan. 
  5. Sollicitatietrainingen gaan over jezel presenteren op de arbeidsmarkt. Om jouw kans op een baan te vergroten gaan we werken aan jouw sollicitatievaardigheden, zodat je zekerder bent van jezelf, meer zelfkennis hebt en je dit heel goed weet over te brengen. 

Over Rooskleurig Coaching

Mijn naam is Rose-Marie Lucas (1968) van Rooskleurig Coaching in Uithoorn.

Als Noloc erkend loopbaanadviseur | studiekeuzecoach | sollicitatietrainer geef ik persoonlijke en professionele begeleiding en ondersteuning bij loopbaanvraagstukken op het gebied van werk, studie en carrière.

Na een succesvolle loopbaan als vestigingsmanager binnen de uitzendbranche heb ik vanaf 2008 heel bewust gekozen voor de rol van loopbaanprofessional. Door mijn vakkundige scholing en Noloc erkenning ben je verzekerd van kwaliteit in coaching en training.

Passie voor het professioneel coachen en trainen komt voort vanuit mijn interesse in mensen die meer uit zichzelf, studie of werk willen halen. Beweging en focus aanbrengen.

Ik gun iedereen een kans om die stap te zetten en ik help je graag vooruit door een nuttige en effectieve bijdrage te leveren bij jouw loopbaan vraag. Ik vertel je niet wat je moet doen, maar help je bij het maken van je eigen keuzes. Durf je vragen te stellen die anderen niet vragen, verder door te vragen en na te denken over jezelf.
Van nature ben ik betrokken en vindingrijk, optimistisch ja, maar tegelijkertijd ook realistisch. Mijn feedback is daardoor ‘to the point’, eerlijk en oplossingsgericht. Met mijn praktische en persoonlijke aanpak zal ik je aanmoedigen om door te pakken en je werk, studie en carrière meer perspectief te geven.


Rooskleurig Coaching

Rose-Marie Lucas

Fregat 11
1423 EH Uithoorn

Lid van beroepsvereniging

Loopbaancoach ☆ Studiekeuzecoach ☆ Sollicitatietrainer ☆