Voor vrouwen die voor zichzelf willen kiezen

Moed loopbaantraining
Geldrop

'Beren op de weg' zullen er altijd zijn. Leer ze mee te nemen en maak voor jezelf de weg vrij om het werk te gaan doen wat je wilt doen.

Ben jij niet meer tevreden met het werk wat je doet en wil je graag switchen? Maar.....

·         Je voelt je verantwoordelijk voor de gang van zaken thuis en op het werk, dus gaan andere belangen  altijd voor de jouwe.

·         Je vindt dat je de juiste keuze moet maken maar twijfelt aan van alles.

·         Je blijft wikken en wegen maar komt er niet uit.

·         Je voelt  die drang om voor jouw keuze te gaan maar bent bang dat je egoïstisch gevonden zult worden.

Kiezen voor jezelf vind je moeilijk.

Herkenbaar. Bewust kiezen voor mezelf heb ik pas laat in mijn leven geleerd.

Als ik terugkijk ben ik heel tevreden met wat ik allemaal heb gedaan en heb ik er echt geen spijt van. Ik zie echter ook dat ik op cruciale momenten koos voor wat er van me verwacht werd, of wat ik dacht dat er van me verwacht werd. Pas toen ik in een crisissituatie terecht kwam vroeg ik mezelf af wiens leven ik nu eigenlijk leidde en welk pad ìk wilde bewandelen.

Toen ontdekte ik hoe sterk de invloed is van mijn gedachten op datgene wat ik doe en daarmee op het leven dat ik voor mezelf creëer. Door die bewustwording geef ik nu steeds meer en beter invulling aan wie ik wil zijn en wat ik wil doen. 

Is dat egoïstisch?

Ik vind van niet en in mijn trainingen en coaching laat ik je zien hoe je zonder schuldgevoel kunt kiezen voor jezelf. 

Over Moed loopbaantraining

Mijn naam is Brigitte van Beek en ik kom uit een gezin waar gelijkwaardigheid en zelfbeschikking me met de paplepel is ingegoten. Ook humor en genieten van het bourgondische leven draag ik in mijn genen mee. In mijn leven, dat in 1960 begon, heb ik veel mee gemaakt, vele ‘rollen’ mogen vervullen en sommige nog vervul, waarvan de belangrijkste wel die van echtgenoot, moeder, docent en trainer/coach zijn.

In die laatste rol, welke ik uitvoerde bij een re-integratiebedrijf, is het zaadje geplant voor wat ik nu doe. Ik werd geholpen door een periode van werkeloosheid, waarbij ik aan den lijve ervoer dat mijn leeftijd een rol ging spelen in mijn kansen op een betaalde baan. Doordat ik me niet wilde laten ontmoedigen, heb ik dat prille zaadje gevoed en water gegeven met als gevolg dat sinds april 2015 mijn bedrijf MOED een feit is.

Een bedrijf waarin ik jou, vrouw, op weg help om jouw bestemming op het gebied van werk te vinden en dit ook te realiseren.


Moed loopbaantraining

Brigitte van Beek

Herdersveld 68
5665JS Geldrop

Voor vrouwen die voor zichzelf willen kiezen