Maak Werk van Jezelf

Dekker Development
Poeldijk

Maak Werk van Jezelf Ervaar je vast te zitten in je werk, relatie of andere levensvraagstukken? Wees welkom in mijn praktijk. Met 25 jaar ervaring op het vlak van mens en werk, psychologie en ontwikkeling werken we aan nieuw perspectief in Jezelf.

In mijn praktijk begeleid ik mensen en organisaties die vragen hebben over hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  • Wat maakt dat ik ervaar vast te zitten?
  • Waar gaat mijn volgende stap over?
  • Welke behoeften heb ik nu?
  • Talenten? Welke kan ik inzetten in mijn bestaan?
  • Welke ambities heb ik?
  • Hoe kan ik mijn plannen realiseren?

Bovenstaande vragen komen regelmatig voor. De antwoorden kun je vinden in jezelf. Nergens anders, hoe verleidelijk het ook kan zijn om naar een snelle oplossing in de buitenwereld te gaan.  Dat werkt helaas tijdelijk, als een soort symptoombestrijding en je zult zien dat het vraagstuk terugkeert. Wat er gevraagd wordt, is om 'naar binnen' te gaan en te gaan ontdekken wat je echt wilt. Dat vraagt moed: de zaken aan te kijken die er zijn. Geen verstoppertje meer spelen, relativeren, vergelijken met anderen, aanpassen, verdwijnen in (......) Best spannend en onzeker: waar ga ik aan beginnen? Daarin ondersteun ik je graag om samen naar nieuw perspectief toe te werken. Niet vaag, wel concreet via reflectie op je vragen, oefeningen, stil te staan, aandacht te geven aan gedachten, gevoelens en gedrag. Je zult merken dat je groeit in vertrouwen, ontwikkelen lichter maakt en dat je daarmee echt verder komt. 

Ik werk in trajectvorm bij loopbaanvraagstukken (6-8 gesprekken) en ben aangesloten en geregistreerd als 'Register Loopbaanprofessional' bij het NOLOC (Nederlandse Beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals). Bij persoonlijke ontwikkeling werk ik ook per gesprek. 

Ervaar je interesse bij het bovenstaande? Dan ben je welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over Dekker Development

Op het snijvlak tussen mens en organisatie, psychologie en ontwikkeling ligt mijn passie. Ik heb 25 jaar ervaring in HRM, loopbaan- en ontwikkelingsvraagstukken, coaching en training bij commerciële en maatschappelijke organisaties. Mijn ervaring bied ik aan via Dekker Development, Praktijk in Ontwikkeling die in het 10e ondernemersjaar zit. 

Via mijn levensvraagstukken heb ik o.a. ontdekt dat moeilijkheden, pijn wordt verlicht als je er aandacht aan geeft, naar toe durft te gaan. Niet gemakkelijk zo nu en dan. Van buiten naar binnen kort samengevat. Deze ervaringen hebben verdieping in mezelf en ontwikkeling in coaching gestimuleerd. Ik heb o.a. opleidingen op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling, Coaching, Jungiaanse Psychologie en Energetische Ontwikkeling gedaan. Ik ben hierdoor gestimuleerd om te kijken vanuit verschillende invalshoeken, ze noemen dat wel holistisch. We zijn als mensen meer dan een 'denkend hoofd'. Er is zoveel potentieel, onbewust aanwezig. De wijsheid in ons spreekt via diverse lagen: het denken, voelen, doen en zijn. Voor meer informatie over mijn achtergrond zie LinkedIn. Ik ben aangesloten en geregistreerd als 'Register Loopbaanprofessional' bij het NOLOC (de Nederlandse Beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals)

Qua persoonlijkheid ben ik mensgericht, creatief, nieuwsgierig en doortastend. Ik ervaar plezier in samenwerken en naar nieuw perspectief te komen, niet als doel op zich, wel als uitkomst van de interactie samen. Dat geeft me zin aan het bestaan. Net als natuur, sociale activiteiten met familie/vrienden, kunst, muziek, bewegen, humor, lezen en lekker eten.


Dekker Development

Angelique Dekker

Kolk, 25
2685 WC Poeldijk

Lid van beroepsvereniging

Maak Werk van Jezelf