Bodybrainbalance: A Happy Heart + Happy Brain = A happy life

Sisu training, coaching & paramedische begeleiding

BodyBrainBalance is een praktijk voor fysieke, emotionele en mentale balans.Kom los van angst,stress,pijn Wordt de: ~ Regisseur van je brein ~ Ambassadeur van je hart ~ Bondgenoot van je lijf En leef vanuit balans, veerkracht en innerlijke vri

De holistische methode BodyBrainBalance is ontwikkelt vanuit de visie dat iedereen zichzelf kan helen en geluk kan ervaren. Ongeacht de klachten of de omstandigheden.Inspiratie voor de ontwikkeling hiervan is gekomen vanuit de neurowetenschap, mijn professionele kennis en jarenlange persoonlijke ervaring op het gebied van langdurige klachten / pijn en persoonlijke transformatie. Deze combinatie heeft mij er van overtuigd dat er voor iedereen een manier is om af te komen van alles wat balans, geluk en vrijheid in de weg staat. En door een persoon als individu te zien, alle aspecten tegelijk te onderzoeken en mee te nemen op het pad van herstel of transformatie, kan je blijvend resultaat bereiken.

Effectief bij:

 • (chronische) fysieke klachten
 • (chronische) stress klachten
 • Paniek, angst, laag zelfbeeld
 • Hardnekkige negatieve denk- of gedragspatronen
 • Terugkerende relatieproblemen
 • Hooggevoeligheid
 • Onverklaarbare (pijn) klachten
 • Verzuim, uitval, burn-out

Resultaat:

 

De ervaring leert dat je via deze methode doelgericht en snel naar de oorzaak van de disbalans of klacht gaat. Het is een liefdevolle, maar confronterende methode, waarbij het resultaat gegarandeerd langdurig is. Maar alleen als je je schaduwkanten in de spiegel aan durft te gaan kijken, verantwoordelijkheid wil nemen voor je eigen proces en bereid bent om door pijnpunten heen te gaan. Dit alles hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Ik begeleid je met veel liefde, geduld en respect voor jouw persoonlijke proces.

 

Aanbod:

 

 • ReAttach therapie
 • Holistische lichaamsgerichte coaching
 • Paramedische ondersteuning
 • (Online) 1 op 1 coaching
 • Vitaliteitsadvies en coaching

Over Sisu training, coaching & paramedische begeleiding

Ik ben Mary-Lou het brein achter BodyBrainBalance


Dankzij mijn nieuwsgierigheid en liefde voor puzzels heb ik in mijn carrière meerdere paden bewandeld; paraveterinair dierenarts-assistent in gespecialiseerde dierenklinieken op het gebied van radiologie en orthopedie, oefentherapeut Mensendieck bij revalidatiecentra en in verschillende praktijken en later als communicatietrainer en teamcoach bij een internationale, medische helpdesk. Ik heb op alle paden van mijn carrière mijn nieuwsgierigheid kunnen voeden, maar begin 2020 voelde ik dat het tijd was geworden om mijn krachten te gaan bundelen en er 1 concept van te maken.

Mijn missie is om mensen vanuit liefde en wijsheid te laten ervaren dat ze hun klacht, lijf, liefde en daardoor hun eigen leven, zelf in de hand hebben.De sleutel ligt in een combinatie van kennis, bewustwording en met liefde naar jezelf leren kijken. Ik geloof er in dat iedereen kan loskomen van het verleden en mijn missie is om een stuk op dat pad mee te lopen naar een fijne, vrije en vooral plezierige toekomst.

 Ik wil mijn hulp aanbieden vanuit verbinding en kwetsbaarheid. Je echt zien voor wie je bent en jou en je klacht vanuit eerlijkheid en integriteit benaderen.
Mijn overtuiging is dat een lichaam een spiegel is van je mentale staat en de balans van je brein. Langdurige klachten hebben vaak een oorsprong in een emotionele gebeurtenis, mindset of overtuiging. Het vergt moed om daar naar te durven kijken en je angsten te onderzoeken, maar het zal zeker zijn vruchten afwerpen. Je hoeft niet meer alleen te vechten.

 

Bodybrainbalance: A Happy Heart + Happy Brain = A happy life