Karuna Tempel

Karuna Healing
Amstelveen

Transformerend lichaamswerk - traumaverwerking - ontspanning

Wij bieden transformerend lichaamswerk aan volgens de tantrische bhoeddistische traditie. Wij geven:

- individuele tantra massage sessies
- individuele tantra sessies voor heling van o.a. depressie, blokkades en terugkerende negativiteit
- tantra massage sessie voor stellen
- tantra workshop voor stellen

Wij staan tijdens onze sessies altijd in verbinding met de drie chakra's van energie, hart en bewustzijn en staan voor professionele tantra massage door gecertificeerde masseurs. De sessies bestaan uit een intake of introductie, massage en energetisch werk en meditatie. Naast de 'gewone tantra sessies', geven we ook sessies voor heling en 1-daagse workshops voor stellen.

Telefonisch zijn we vaak niet of slecht bereikbaar, dus spreek een bericht in, stuur een sms of schrijf ons via de website.

Namasté,

Dirk en Natalia

Over Karuna Healing

Natalia en Dirk vormen het team van Karuna Tantra Tempel. Beide zijn we uitermate gepassioneerd met helen en transformeren van schaduwkanten en weggedrukte delen van ons zijn. Samen bijna tien jaar ervaring in Tantra, en geschoold door het volgen van een veelvoud aan workshops en cursussen werken we nu twee jaar samen in Amsterdam en Amstelveen. 


Karuna Healing

Dirk KD en Natalia YK


Amstelveen

Karuna Tempel

Wat doe ik nog meer?

Energetisch werk
Access Bars™
Weteringbrug
Access Bars™ is dé manier voor zowel kinderen als volwassenen om rust, ruimte en ontspanning te creëren in hoofd en lichaam.
Opleiding en Training
Zicht op jezelf en je client
Best
Zoek je begeleiding of wil je zelf mensen creatief leren begeleiden? Moolelo helpt je zicht te krijgen op jezelf en je cliënten. Zo ontdek je waar het werkelijk om gaat en kan er een nieuwe beweging ontstaan.
Winkels
Stenen Museum Winkeltje
Lichtenvoorde
Stenen Museum Winkeltje, in het hart van Lichtenvoorde, is een inspirerende plek waar een mooie collectie ruwe en geslepen mineralen uit de hele wereld te vinden is. Uitgebreid met esoterische- en inspiratie boeken, kaarten en lichtwesenprodukten.
13apr
Training
Mindfulness training acht weken
Hillegom
Officiële Mindfulness training om bewust in het leven staan en stress effectief te hanteren. Get out of your mind and into your life.
Healing en reading
Luisterkindafstemming
Weteringbrug
Een Luisterkindafstemming is er voor jong & oud en biedt inzicht, bevestiging en rust in situaties waarin je vastloopt met jezelf of met je kind!
Kristallen en (Edel)stenen
Edelstenen, mineralen en kristallen
Lichtenvoorde
Het Stenen Museum Winkeltje: verkoop van mineralen, kristallen en edelstenen. Tevens ook een verdeelcentrum van mineralen met een lichte groothandelsfunctie.
29mrt
Training
Mindfulness training acht weken
Hillegom
Officiële Mindfulness training om bewust in het leven staan en stress effectief te hanteren. Get out of your mind and into your life.
Centra voor Bewustwording
Centrum voor Spiritualiteit
Amsterdam
La Verna wekt vertrouwen, inspireert en is gastvrij. Biedt jaarlijks 80-100 activiteiten aan, waar zo'n 1200 deelnemers op afkomen. Stadsklooster La Verna wenst alle bezoekers van het platform: vrede en alle goeds!
Zelfrealisatie
Karuna Tantra Tempel
Amstelveen
Transformatief lichaamswerk volgens de Temple Arts traditie. Uit het hoofd en in het lichaam en ontdekken wat het ons te vertellen heeft. Wij werken met Shakti energie en yoga ademhaling.
Mindfulness & Compassie
Mindfulness training MBSR
Hillegom
Een training van acht avonden en een dag waarin we aan de slag gaan met onder meer de automatische piloot, de effecten van stress en hoe kan dat anders, wat doen je gedachten met je, en zo kun je bewuster in het leven staan.