Studio voor Bewustzijn & Ontspanning

Studio voor Bewustzijn & Ontspanning
Zwolle

Kom weer thuis in je lijf... gun jezelf die aandacht!
Laat je raken en her-ontdek de rijkdom van het voelen en wijsheid in je lichaam.

In onze (Westerse) maatschappij wordt een groot appel gedaan op ons hoofd/denken en worden we dagelijks overspoeld met informatie en andere prikkels.
We vergeten soms letterlijk even stil te staan of adem te halen. Helemaal aanwezig te zijn met je aandacht bij wat je doet. Vaak ben je ondertussen alvast je boodschappenlijst aan het maken, denk je aan wat je gisteren hebt gedaan, of…

Het is een verademing om meer ontspanning en bewustzijn te ontwikkelen in het hier en nu.

Rebalancing® is een diepgaande vorm van lichaamswerk en kan je ondersteunen om meer bewust te worden van je lichaam en te gaan voelen hoe het met je is.
Veel klachten, zoals pijn, lusteloosheid en spanningsklachten, burn-out of depressie, zijn te beïnvloeden door een veranderd lichaamsbewustzijn.
Door patronen te herkennen en los te laten wat je niet meer past, kom je weer in contact met je oorspronkelijke kracht en kwaliteiten.

In een rebalancingsessie (1,5 uur) kunnen we een vraag of (fysieke of emotionele) klacht die voor jou speelt, onderzoeken, aan de hand van zelfonderzoek, ademoefeningen en lichaamswerk (aanraking/massage).

Of geef jezelf een ontspanningsmassage cadeau:
Laat je raken!

Ik ben Saskia (1970) en door mijn kennismaking en verdieping met Rebalancing® is het plezier in mijn leven enorm toegenomen.
In een massagecursus maakte ik kennis met rebalancing. Deze manier van aanraken voelde voor mij direct vanzelfsprekend;
De essentie van werkelijk contact maken met de ander, met een niet veroordelende, nieuwsgierige openheid vanuit het hart.

In de 3-jarige beroepsopleiding, die ik vol enthousiasme ben gaan doen, heb ik mijzelf opnieuw leren kennen. Ik raakte meer en meer thuis in mijzelf, werd me bewust van de wijsheid van het lichaam en hoeveel hierin te ervaren is.
Ik ben vrijer en levendiger geworden, doordat ik oude bagage en belemmerende patronen kon loslaten.
Ik ben meer aan het genieten, zing en dans het leven.

Sinds begin 2012 organiseer ik ook elke maand een vrouwencirkel, waar vrouwen elkaar kunnen ont-moeten in openheid en vertrouwen. Waar we zusterschap ervaren, met elkaar delen over vrouwenthema's, plezier maken, genieten en ontspannen.
Samenzijn, contact maken met jezelf en elkaar; in zachtheid, openheid en ontspanning. Voelen wat er in je leeft en daarmee mogen zijn, zonder oordeel.
Hier kunnen we elkaar inspireren en steunen, onze kracht en kwaliteiten delen en laten stralen.
je bent van harte welkom!
Momenteel vindt dit plaats op elke 2e woensdagavond van de maand, van 19.30-22.00 uur

Tai chi is een andere passie waar ik me sinds 2004 mee bezig houd en sinds een paar jaar ook les in geef. Het is een heerlijke manier van bewegen en nog meer bewust worden van je lijf. Het is ook de ideale vorm van bewegen bij (chronische pijn) klachten , want je beweegt met aandacht en vanuit ontspanning en de afwisselende oefeningen zijn goed aan te passen aan je eigen mogelijkheden. In mijn 'tai chi for health'-lessen kan je zelfs zittend mee doen.
Je kunt altijd vrijblijvend een les mee doen, om te ervaren of het wat voor je is.
Kijk voor het actuele lesaanbod op inner-touch

Over Studio voor Bewustzijn & Ontspanning


Studio voor Bewustzijn & Ontspanning

Jivan Sarita van Noort

Palestrinalaan 487
8031SL Zwolle

Lid van beroepsvereniging

Studio voor Bewustzijn & Ontspanning